na maldivima

Severina pozirala u toplesu, na sebi je imala samo hlače: 'Namjerno nam to radiš'

Foto: Instagram
Severina
Foto: instagram
Foto: Instagram/ severina
Foto: Instagram
Foto: instagram/severina
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
22.10.2021.
u 20:05
Severina se ovo ljeto u lipnju odmarala na Maldivima, nešto prije nego je u javnost izašla vijest da se i službeno razvela od supruga Igora Kojića
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Severina (49) svojom novom objavom raspametila je obožavatelje, a najnovija objava na Instagramu u prvih 15 minuta je dobila više od pet tisuća lajkova i hrpu komentara.

"Tamo, tamo da putujem", napisala je Severina uz fotografiju koju je snimila na Maldivima , a kojoj pozira u toplesu, okrenuta leđima kameri. Na glavi je imala šešir te je na sebi imala samo lepršave hlače.

Pratitelji se nisu mogli nadiviti njezinom izgledu. 

"Zgodna i elegantna", "Lako tako", "Namjerno nam to radiš", "Uf, daleko", "Wow", "Carice", samo su neki od komentara koje je dobila.

Inače, Severina se ovo ljeto u lipnju odmarala na Maldivima, nešto prije nego je u javnost izašla vijest da se i službeno razvela od supruga Igora Kojića. Severina i Igor u braku su proveli gotovo šest godina, a imali su čak tri svadbena slavlja. 

O problemima u braku počelo se šuškati u travnju prošle godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Zatim se mjesecima nisu nigdje pojavili skupa i prestali su dijeliti zajedničke fotke, no odbijali su išta komentirati za javnosti sve dok nisu potpisali papire za razvod. 

VIDEO>>Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'


Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:55 22.10.2021.

dama, majka, uzor ?

BO
boris48astrid
20:50 22.10.2021.

odvratna cajka kaj drugo reč i ta drapačoza bi da odgaja dijete

PU
Pukovnik
20:44 22.10.2021.

U Hrvatskim medijima nastao je pravi tsunami izvještaja o prostitutkama, ništarijama i osoba narušenog morala. Ova spodoba je perjanica navedeni. Čak i srpski VL slijedi ovaj trend i ima svoje zemljake konje i kobile za trku!