'ti si bomba'

Severina osvanula u neviđenom izdanju! Pogledajte u čemu se pojavila na ulicama Monte Carla

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Borna Filic/Pixsell
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Foto: Instagram
17.01.2020.
u 21:38
Severina Kojić iznenadila je obožavatelje nesvakidašnjem izdanjem, a posebnu pozornost privukao je modni detalj na njezinoj glavi.
Pogledaj originalni članak

Severina Kojić svoje je mnogobrojne obožavatelje na društvenim mrežama počastila nesvakidašnjim izdanjem. Pjevačica je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj besprijekorno sređena šeta ulicama Monte Carla, a najviše pozornosti izazvao je modni detalj na glavi pjevačice. Severina je kosu prekrila plavom maramom, a njezin je modni odabir naišao na oduševljenje njezinih pratitelja.

'Predivna si', 'Prava dama', 'Savršena', 'Seve ti si bomba' - samo su neki od komentara ispod fotografije snimljene u Monacu. Jedan od obožavatelja usporedio ju je i s jednom od nekada najljepših žena na svijetu, glumicom i monegaškom princezom Grace Kelly. Fotografiju je pjevačica upotpunila i poznatim citatom iz Monty Paytona "Always Look on the Bright Side of Life" ("Uvijek gledaj na vedriju stranu života") aludirajući na privatnu dramu sa sinom Aleksandrom koja ju je zadesila nedavno.

Podsjetimo, potkraj studenog sud je donio privremenu odluku da Severinino dijete živi s ocem Milanom Popovićem koji će samostalno brinuti o obrazovanju i zdravlju djeteta.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 45

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
23:50 17.01.2020.

Steta i novina i naroda kojeg vec desetljece siluhjuvs tri iste flundre. Seva, Fihreta i Maja. Sve uzor do uzora. Slavuj do slavuja...

NA
Namcor
23:24 17.01.2020.

Grace Kelly? Ona usnama nije otčepljivala odvode kao ova tu. Bila je profinjena, diva... Nije joj bilo lako s Rainerom i njegovima, ali nije koristila medije za privatne obračune. Lady i Štraca,velika razlika..Seve izgleda isto kao i pola Beograda. Isti hirurg?

Avatar Kaladin
Kaladin
22:04 17.01.2020.

Ostala joj etiketa, da može vratit. Vjerojatno liči na svoju babu sa šudarom.