Kaznena prijava

Severina ne poštuje odluku suda, a ovo je njezino objašnjenje

Foto: Instagram
Severina Kojić
Foto: Instagram
Severina
Foto: Instagram
Severina
Foto: Instagram
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Foto: Instagram
09.07.2020.
u 10:36
Sin pjevačice i Milana Popovića trebao je s ocem provesti zadnji tjedan u lipnju kako je odlučio sud. Ali pjevačica je navvodno odbila predati sina ocu u tom terminu i zato je Popović podigao kaznenu prijavu.
Pogledaj originalni članak

Prije dva tjedna na Severininu adresu stigla je nova kaznena prijava koju je navodno podigao Milan Popović. Razlog zbog kojeg je bivši partner pjevačice podnio prijavu je, pišu 24 sata, to što mu je ona odbila predati sina. Prema njihovim saznanjima dječak je prema odluci suda, trebao zadnji tjedan u lipnju provesti s ocem, a Severina ga je odbila vratiti ocu zbog, kako je objasnila svojim suradnicima, straha od zaraze koronavirusom.

Općinski građanski sud u Zagrebu u studenom je donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će dječak živjeti s ocem, a vrijeme s majkom će provoditi u terminima koje je odredio sud. Splitska pjevačica zadnjih nekoliko dana uživa u odmoru, a najavljujući koncert u rodnom gradu u razgovoru za Radio Dalmaciju ispričala je gdje su ona i sin proveli odmor.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Instagram screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Severina Kojić
Foto: Instagram
Severina
Foto: Instagram
Severina i Igor Kojić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Borna Filić/PIXSELL

- Malo šetamo po otocima, malo se zezamo s ježevima – hoće li nas ubosti ili neće, jer moramo vaditi i morske krastavce, a ja sam SuperWoman. Kad sam išla na koncert, dok je on bio mali, onda bih se obukla u neki oklop, a on me pitao zašto to nosim. Rekla sam mu da sam ja SuperWoman, kao ovi iz crtanog, i idem spašavati svijet. Tako da sam morala uvijek loviti rakove, onda sve to moramo staviti u teglu i pustiti kasnije u more. Jednu je zvijezdu sam izvadio, bio je presretan - ispričala je Seve. Sa sinom je bila i na Plitvicima i spavali su u kućici na drvetu, a brodom su otišli i do Kornata.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
12:20 09.07.2020.

no comment