Koncerti

Severina i Gibonni ovog ljeta pjevaju na Braču

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Severina
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Severina
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Gibonni u Areni
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Foto: Promo
Gibonni na Marjanu
Foto: Promo
Gibonni na Marjanu
18.06.2021.
u 12:50
Riječ je o 585 Clubu, koji spremno uplovljava u avanturu zvanu ljeto 2021. Poznat po vrhunskom klupskom programu, koji na Brač i ove godine dovodi priznate domaće i međunarodne DJ-eve i izvođače
Pogledaj originalni članak

Zlatna čarolija se vraća na jedan od najljepših otoka na svijetu! Osim što ga krasi najzlatnija plaža na svijetu, brački se Bol može pohvaliti i mjestom koji se svakog ljeta ureže u srca tisuća mladih ljudi diljem svijeta.

Riječ je o 585 Clubu, koji spremno uplovljava u avanturu zvanu ljeto 2021. Pozna po vrhunskom klupskom programu, koji na Brač i ove godine dovodi priznate domaće i međunarodne DJ-eve i izvođače, početak i sami kraj sezone, klub će obilježiti na uistinu poseban način. Naime, u Bol stižu dvije najveće hrvatske i regionalne zvijezde – Severina, koja će nastupiti 10. srpnja, te Gibonni, koji nastupa  21. kolovoza. Ulaznice će se prodavati  u ograničenim količinama, u skladu s aktivnim epidemiološkim mjerama.

Severini provalili u stan

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BE
berija
13:48 18.06.2021.

Znači, ne i na Brač. Koja antireklama!

Još iz rubrike Showbiz