LAVINA KOMENTARA

Šerifović bijesna na srpske političare: 'Jasno mi je da su ljudski životi na prvom mjestu, ali...

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Instagram
31.03.2020.
u 10:51
Nakon što se na Twitteru osvrnula na posljednju odluku Srpske vlade vezane uz policijski sat, Marija Šerifović potaknula je burnu raspravu.
Pogledaj originalni članak

OK, znači ljubimci piške sutra u 15 sati pa u 5 sati? - napisala je pjevačica Marija Šerifović na Twitteru kao reakciju na novu mjeru policijskog sata kojeg je donijela Vlada Republike Srbije, a koja se odnosi na vlasnike pasa i njihovo pravo da ih šetaju do 17 sati pa tek od 5 ujutro sljedeći dan.

Zabrana kretanja koja je na snazi naljutila je mnoge vlasnike pasa pa i glazbenicu.

- Jasno mi je da je ljudski život na prvom mjestu, sve stoji! Ali da 14 sati životinja ne vrši nuždu... - objašnjavala je Marija i otkrila da se njen pas naviknuo na prvobitne mjere, ali da se ovo već sad čini nemoguće.

Hrvatski pjevači, glumci, dizajneri: "Čuvajmo jedni druge!"

Mnogi su raspravljali ispod njezine objave kako odlučno neće poštivati tu zabranu jer to nije zdravo za njihove ljubimce. Među ostalim, pokenuta je i online peticija da se dozvoli kretanje psima u periodu od 20 do 20.30 svakog dana, a srpski mediji izvještavaju kako je skupljeno nekoliko tisuća potpisa.

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar barba_barba
barba_barba
12:18 31.03.2020.

kako bi bilo da u ovim vrimenima tematiziramo zivot i strahove jednog Vindijnog vozaca kamiona , jedne medicinske sestre iz zadarske opce bolnice, proodavacice iz nekog velikog supermarketa, nekog sakupljaca PET-boca iz Zagreba. Kako bi bilo da napustimo svijet nekih zvijezda i zvijezdica bez skole i ikakvog znanja.? Kako bi bilo da nase idole definiramo na novo. ?

Avatar Idler
Idler
11:31 31.03.2020.

A kaj veliju avstrijski vlasnici kućnih ljubimaca ?