Gostovanje

Saša Antić u 'Nedjeljom u 2": Thompson je postao simbol nečega što ja ne mogu nikako probaviti

Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
27.12.2020.
u 16:05
Glazbenik je pričao o tome tko je utjecao na njegovo stvaralaštvo, a osvrnuo se i na glazbu Marka Perkovića Thompsona.
Pogledaj originalni članak

Saša Antić, član grupe TBF i autor većine njihovih hitova, nedavno je izdao novi singl "Kornjača", a uskoro mu izlazi i album "Škrinja" te je danas bio gost kod Aleksandra Stankovića u njegovoj emisiji "Nedjeljom u 2". Ispričao je kako je pjesma "Namćor" Đorđa Balaševića poslužila kao inspiracija za njegovu pjesmu "Od*** je lansiran".

Antić je na početku emisije iznenadio priznanjem kako voli starogradske pjesme i otpjevao je 'Kad sam bio mlađan lovac ja' te dodao kako bi volio jednom snimiti album s takvom glazbom. Osvrnuo se Antić i na glazbu Marka Perkovića Thompsona i kazao je kako mu Thompsonove pjesme mogu pobuditi emocij. -Ima on pjesama koje bude emocije, poput pjesme 'Lijepa li si' koja izaziva u meni određene emocije, ako nećemo ući u par tih problematičnih stihova. Što se Thompsona tiče, mislim da bi trebalo odvojiti lik i djelo, ne poznajem ga ali mislim da je upao u tu neku mašineriju. Postao je simbol nečega što ja ne mogu nikako probaviti, niti tolerirati - poručio je Saša.

Antić je u emisiji rekao kako treba povećati honorare glazbenicima koji nisu autori, ali su snimali i pjevali pjesme. Za klupsku scenu kaže da treba biti financirana javnim novcem.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 212

MA
MarasG
16:13 27.12.2020.

Nije tebe stankovic slucajno odabrao za svog gosta.

IP
ivica.paulic.3
16:16 27.12.2020.

Bora corba mu ne smeta .

AK
AKRONIM
16:17 27.12.2020.

Kako bi on moga voliti hrvatsko, nije mu u genima kao ni Stankoviću!