podsjetila na svadbu

Nekad tinejdžerske zvijezde, danas skladan bračni par

Foto: Instagram
sarah michelle gellar
Foto: pixsell
sarah michelle gellar
02.09.2015.
u 14:13
Ljubav je planula u vrijeme njihove najveće slave, na setu filma "Znam što si radila prošlog ljeta", koji se snimao 1997.
Pogledaj originalni članak

Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr. vole se već punih 13 godina. Proslavili su, naime, toliko godina braka. Putem Instagrama međusobno su si čestitali.

Kada su se upoznali i prohodali, bilo je jasno da je riječ o pravoj ljubavi. Ljubav je planula u vrijeme njihove najveće slave, na setu filma "Znam što si radila prošlog ljeta", koji se snimao 1997. Prohodali su tri godine poslije, a vjenčali se 2002.  Imaju dvoje djece – kćer Charlotte i sina Rockyja. Sarah je suprugu posvetila dirljive riječi na Instagramu.

- 13 godina. Sretna ti godišnjica. Volim te ne samo zbog toga što jesi, nego zbog toga što sam ja kad sam s tobom. Ne volim te samo zbog toga što sam postala zbog tebe već i zbog toga što svakodnevno radiš od mene. Objavila je i fotografiju s njihova vjenčanja.

>>Sjećate li se filma 'Okrutne namjere'? Cure iz filma okupile se ponovno!

>>Pogledajte kako danas izgleda nekad slavni zavodnik

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
18:09 02.09.2015.

Baš je žena lijepo prepisala. To je misao napisala Elizabeth Barret Browning, engleska spisateljica iz 19. stoljeća, 1806.-1861.

Još iz rubrike Showbiz