Odmor na Braču

Sanja Vejnović uskoro puni 60 godina, a fotografija s plaže pokazuju kako odlično izgleda

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Instagram Asos
Foto: Instagram
Foto: Davor Puklavec/pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Instagram screenshot
18.06.2021.
u 19:52
Glumica svoju liniju održava zdravom prehranom, a u gradu je najčešće možete vidjeti na biciklu.
Pogledaj originalni članak

Glumica Sanja Vejnović pobjegla je iz Zagreba na more i uživa na otoku Braču i pohvalila se na Instagramu fotografijom s odmora.

- Volimo se kupati i igrati u moru! - napisala je glumica uz fotografiju na kojoj se u moru igra sa svojim kućnim ljubimcem, dalmatinerom Tihom koja je postala članica Sanjinog kućanstva nakon što joj je uginuo 13-godišnji dalmatiner Artur.

Sanja je nedavno objavila i svoju kuharicu u kojoj je pregršt slasnih i finih recepata, a sudeći po liniji ove glumice koja će u kolovozu napuniti 60 godina, svi recepti su i odlično izbalansirani i zdravi. Osim zdravom prehranom Sanja svoju figuru održava i vježbanjem, a u centru Zagreba najčešće ju možete vidjeti na biciklu. U razgovoru koji smo s glumicom vodili prije nekoliko mjeseci otkrila nam je što su joj godine donijele osim zrelosti.

 

 

- U mladosti izgrađujemo svoj identitet kroz vlastita iskustva. Učimo kako se nositi sa svojim djelima, greškama i postupcima. Radimo razne odabire koji nose svoje posljedice. Zrela osoba je ona koja je intelektualno, socijalno, emotivno i moralno osviještena. Ona koja se prilagođava različitim životnim promjenama i prihvaća odgovornost prema sebi, obitelji , poslu kojim se bavi i zajednici u kojoj živi. Sve to se događa postepeno i tek kad pronađemo unutrašnji mir možemo biti u ravnoteži i donositi dobre odluke. To se zove zrelost i ona naravno, ima veze s godinama iskustva. Netko sve ovo postigne u ranijoj životnoj dobi a netko kasnije a netko na žalost nikada. Upravo zbog životnog iskustva danas živim svjesnije, manje se bojim nepoznatog, lakše se hvatam u koštac sa svim vrstama problema i nastojim ih uvijek riješiti. Svatko razdoblje životnog razvoja ima svoje čari i za sebe je neponovljivo i lijepo. Dok si mlad puno si više bezbrižan i vrijeme ti sporije teče, ali su svi događaji i nova iskustva, teži i dramatičniji za razliku od zrele dobi. - rekla je Vejnović.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
08:11 19.06.2021.

Jako lijepa žena.

TI
tico123
08:05 19.06.2021.

predivna žena

DU
Deleted user
23:53 18.06.2021.

Srpski geni...