DUHOVITA PJEVAČICA

Sandra Bagarić objavila fotografiju s kućnim ljubimcem i našalila se na svoj račun

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Sandra Bagarić, Đani Stipaničev, Vlatka Burić Dujmović i Dražen Bratulić u Lisinskom
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Sandra Bagarić
21.04.2021.
u 22:00
Pa ti sad reci da gazda i njegov pas ne sliče, napisala je operna pjevačica na Facebooku i dobila puno komentara svojih pratitelja. "Ne znam tko mi je slađi", "Smije se na gazdaricu", neki su od komentara
Pogledaj originalni članak

Sandra Bagarić (46) objavila je fotografiju na kojoj pozira sa svojim mješancem Čupkom i dobro je nasmijala pratitelje. 

- Pa ti sad reci da gazda i njegov pas ne sliče, napisala je operna pjevačica na Facebooku i dobila puno komentara svojih pratitelja.  "Ne znam tko mi je slađi", "Smije se na gazdaricu", "Sandra, ma fotka je predivna! Ali i ja trebam recept za dijetu! Figura ti je preeeedivnaaa", samo su neki od komentara njenih prijatelja.

Podsjetimo, Sandra Bagarić sa suprugom Darkom Domitrovićem (56) u braku je 24 godine a upoznali su se na zagrebačkoj Akademiji, gdje je Sandra došla studirati iz rodne Zenice, a Darko joj je bio profesor. 

 - Ja to računam od onog trenutka kad smo se ugledali, kad smo prohodali, a to je bilo 92. godina, u sobi broj 13 na Muzičkoj akademiji gdje smo i sada. Ja sam znala da je to to, ja sam njega ugledala i rekla ovom čovjeku ću roditi djecu. Moj otac je meni rekao kad smo mi došli iz Sarajeva, nemoj molim te kući da mi dovedeš baletana ili muzičara, hahaha, i ja kažem ćaća, evo ga, nije baletan, pijanista je, kazala je Sandra za RTL Exkluziv.

Iako su dvije godine skrivali vezu, podršku su im davali ostali studenti kojima je Darko predavao, a nakon pet i pol godina veze Sandra je zaprosila njega. 

Foto: Facebook
Sandra Bagarić

- Naš kum Lovro, bili smo na Pagu, i ona iz čista mira kleknula, zaprosila me i on je uslikao, kazao je Darko, a Sandra je dodala kako je ona romantična i poetična duša, te je shvatila da on to neće napraviti kako ona želi, stoga je napravila predstavu.

- Lijepo se okrenuti iza sebe i vidjeti da imaš neku povijest! Ali izazova ima apsolutno svuda, pa mi smo se jedno par puta htjeli razvesti. Ali smo se onda još slađe pomirili i sve to zaboravili, pa zato svađe služe, naglasila je pjevačica. Uz sinove Lovru i Marka tajna njihova braka je u tome što su povezani glazbom. Slove za jedan od najskladnijih i najdugovječnijih parova na sceni.

VIDEO: Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom! 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.