Glazbena obitelj

Sandi osnovao bend s kćeri Zarom i sinom Mikulom

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Sandi osnovao bend s kćeri Zarom i sinom Mikulom
28.10.2012.
u 10:53
- Zara (6) svira dječju harmoniku, sin Mikula (3) lupa po reketima, a ja pjevam - otkrio je glazbenik.
Pogledaj originalni članak

Sandi Cenov poslije dvije godine pauze održao je u petak koncert u Zagrebu. Promijenio je i imidž i izdao novi album. Kod kuće je pak, šali se, osnovao bend s klincima:

- Zara (6) svira dječju harmoniku, sin Mikula (3) lupa po reketima, a ja pjevam. Osam godina Sandi je sa suprugom Ilinom, ali rado se sjeća davne popularnosti među obožavateljicama.

– Zbog ljubavnih grafita žena stalno smo bojili fasadu zgrade, a roditelji su ludjeli jer su ostavljale stotine poruka na sekretarici – smije se on.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

QW
qwas33333
12:28 28.10.2012.

još im fali branka bebić pa da budu 4 asa.

Avatar billybull
billybull
16:51 28.10.2012.

laz na laz...tko zna koliko je platio da ga se spominje...

SE
sestrićna
19:07 28.10.2012.

bio je previše i on sam a sad ih je troje:))