rijetko ga viđamo

Samozatajni sin Doris Dragović glumio je u njenom spotu kao dječak, evo kako danas izgleda

Foto: Screenshot
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Doris Dragović
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Doris Dragović
17.11.2021.
u 10:10
Pjevačica je od 1990. u braku s bivšim vaterpolistom Mariom Budimirom, a iste je godine rođen i njihov sin Borna koji danas ima 31-u godinu, završio je Filozofski fakultet u Splitu te se ne bavi javnim poslom, pa ga rijetko mamo priliku vidjeti, a i Doris izbjegava pričati o njemu u rijetkim intervjuima koje daje
Pogledaj originalni članak

Doris Dragović (60) posljednjih 35 godina jedna je od najomiljenijih domaćih pjevačica, no privatni život je svih ovih godina uspješno čuvala od javnosti. Pjevačica je od 1990. u braku s bivšim vaterpolistom Mariom Budimirom, a iste je godine rođen i njihov sin Borna koji danas ima 31-u godinu, završio je Filozofski fakultet u Splitu te se ne bavi javnim poslom, pa ga rijetko mamo priliku vidjeti, a i Doris izbjegava pričati o njemu u rijetkim intervjuima koje daje.

No prije nekoliko godina na YouTubeu se pojavio video u kojem Borna priča o filozofiji na filmskom platnu i tu se može vidjeti kako izgleda otkako je odrastao.

Bornu mnogi pamte i iz Dorisina spota za pjesmu "Dajem ti srce", u kojem se pojavio kada je bio dvogodišnji dječak, a u njemu se pojavljuje i njegov otac.

- Bila je jako uplašena nakon poroda i dosta surađivala, imala mnogo pitanja. Odlučna da sve odradi kako treba. Često sam tih prvih mjesec dana odlazila kod nje doma. Sjećam se da je bila toliko sretna i zadovoljna nakon što je rodila da mi je poklonila gajbu neke strane pive u limenkama, od nikoga u životu nisam dobila tako originalan poklon - kazala je za Slobodnu Dalmaciju splitska babica Bosiljka Bulović, koja ju je njegovala. 

Doris je Marija Budimira upoznala 1989. godine, dok je još bila pjevačica u usponu, a on je bio mlad i perspektivan vaterpolist. Zaljubili su se na prvi pogled te su se iduće godine vjenčali u Splitu, u crkvi Sv. Ante na Poljudu, a na svadbi su imali više od 130 uzvanika.

- Idem ja jednog lijepog dana s prijateljicom Ivankom Luetić preko grada. Ljeto, sunce, grad vrije, a nas dvije lijepe kao slike. Kad najednom pogodi me grom, a taj grom se zvao Mario Budimir, opisala je pjevačica svoj susret sa suprugom jednom prilikom za časopis Arenu.

- Mario i ja smo odlučili izreći sudbonosno 'da' 28. travnja 1990. Sjećam se da je sve bujalo, novi život u meni i preda mnom. Sjećam se odlaska u Trst u šoping. Ja sam željela elegantnu, glamuroznu vjenčanicu, a Mario svečano odijelo - kazala je tada Doris. 

VIDEO: Kandidati showa 'Život na vagi', Alen Španiček i Mirna Posavec: 'Prvi tjedni bili su najgori'

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.