BAFTA

Salma Hayek oduševila Britance izgledom, ali i govorom

Foto: DPA/Pixsell
Salma Hayek
Foto: DPA/Pixsell
Salma Hayek
Foto: DPA/Pixsell
Salma Hayek
19.02.2018.
u 15:05
- U ovoj važnoj i povijesnoj godini za sve žene, ja na ovoj legendarnoj pozornici slavim muškarce - rekla je Salma, nakon čega je efektno poentirala.
Pogledaj originalni članak

Meksičko-američka glumica Salma Hayek (51) obilježila je sinoćnju dodjelu filmskih nagrada BAFTA u Londonu. Prekrasna glumica izgledala je senzacionalno na crvenom tepihu u crnoj satenskoj haljini. Društvo joj je pravio suprug, francuski milijunaš François-Henri Pinault,s kojim ima 11-godišnju kćer Valentinu.

Salma nije samo plijenila pozornost izgledom nego i govorom u Royal Albert Hallu. Prezentirajući nagradu za najboljeg glumca rekla je:

- U ovoj važnoj i povijesnoj godini za sve žene, ja na ovoj legendarnoj pozornici slavim muškarce - nakon čega je dobila veliki pljesak. No, Salma je nastavila:

- Čast mi je što ću uručiti nagradu za najboljeg glumca budući da je ovo glumačka krema, izrazito talentirani glumci koji su napravili odlične filmove. A nagradu dobiva Frances McDormand. Naravno, McDormand nije bila u kategoriji s muškim kolegama, nego je nagradu osvojila za maestralnu ulogu u filmu "3 plakata izvan grada", dok je za najboljeg glumca proglašen Gary Oldman za ulogu u filmu "Prijelomni čas".

Odmah nakon salminog govora uslijedile su i pohvale na društvenim mrežama.

- Trenutak kada Salma Hayek kaže kako je najbolji glumac Frances Mcdormand je najbolji trenutak u povijesti BAFTA-e, napisao je jedan gledatelj, dok je Salmina obožavateljica napisala kako je glumica pobijedila ne samo na BAFTA-i, nego i u životu.

Foto: AFF-USA.COM/Press Association/PIXSELL
Salma Hayek
Foto: Wenn/Pixsell
salma hayek
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
salma hayek
Foto: REUTERS/Adrees Latif
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
salma hayek
Foto: Pixsell
68th Cannes Film Festival - Tale of Tales Premiere Salma Hayek attending the Tale of Tales premiere taking place during the 68th Festival de Cannes held at the Grand Theatre Lumiere, Palais des Festivals, Cannes, France (Mandatory Credit: Doug Peters/EMP
Foto: Wenn/Pixsell
salma hayek
Foto: Big Pictures/PIXSELL
salma hayek
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
salma hayek

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

HE
headlock
16:23 19.02.2018.

mačka i po'

CH
CharlesBukowski
07:18 20.02.2018.

cista devetka