pohvalila se

RTL-ova voditeljica objavila fotku majke, pratitelji oduševljeni njezinim izgledom: 'Pet puta ljepša je od tebe'

Foto: Instagram Asos
Iva Jerković
Foto: Mario Poje
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshoot
11.05.2020.
u 12:56
Podsjetimo, voditeljica Iva Jerković postala je majka malene djevojčice Rine Ami početkom veljače. Isto tako, dobila je i novi posao, pa je već možemo gledati u 'Kolu sreće', zabavnom kvizu koji se prikazuje na RTL-u.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica i bivša manekenka Iva Jerković na Instagramu je u povodu Majčina dana objavila fotku majke iz mladih dana. 
"Sretan ti Majčin dan, najdivnija ženo na svijetu", napisala je uz fotografiju koja je prikupila više od pet tisuća lajkova.
Osim lajkova, krenula je i lavina pozitivnih komentara na račun izgleda Ivine majke. "Majka je pet puta ljepša od tebe", samo je jedan od komentara. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, voditeljica Iva Jerković postala je majka malene djevojčice Rine Ami početkom veljače. Isto tako, dobila je i novi posao, pa je već možemo gledati u ''Kolu sreće'', zabavnom kvizu koji se prikazuje na RTL-u. Iva ne voli često govoriti o privatnom životu, no odlučila je otkriti kako se osjeća trenutačno, kao majka u situaciji s koronavirusom i nakon potresa. 

– Stvarno dobro podnosim ovo vrijeme iako nije dobro ni za ljude ni za gospodarstvo. Još kad se nadoda i potres u Zagrebu… Ali imam sreću u nesreći što sam baš rodila pa sam svakako željela imati što više vremena za svoju curicu tako da mi, iskreno, ovo čak i odgovara – kazala je Iva za RTL. Podsjetimo, bivša manekenka i njezin dugogodišnji partner početkom veljače postali su roditelji djevojčice. Iva je prvi put postala majka, a za RTL Exkluziv, 37-godišnjakinja mjesec dana nakon poroda otkrila je neobično ime svoje kćeri – Rina Ami. Inače, Iva je rodila djevojčicu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i tijekom trudnoće nije krila kakvu podršku joj pruža dugogodišnji partner Josip Antić. Iva je šuškanja o trudnoći potvrdila početkom listopada prošle godine, a u intervjuu koji je uslijedio vrlo brzo potvrdila je da čeka djevojčicu i da je to čini jako sretnom. – Ništa nismo planirali, sve se nekako događa samo od sebe. Mi smo i dugo zajedno i nikada ništa ne planiramo, kod nas se sve događa samo od sebe – rekla je Iva u jednom intervjuu.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Kalladin
Kalladin
15:13 11.05.2020.

Od kad je ta slika? Kad je Tito nateza miška i cucla kubu?

IP
info_punkt
13:28 11.05.2020.

kakav crni majčin dan?

Još iz rubrike Showbiz