ne žali zbog ishoda

Roko stao u Ilminu obranu: 'Ne podržavam spuštanje i omalovažavanje drugih'

Foto: RTL
Foto: RTL
27.12.2018.
u 15:49
Roko Blažević Kandidat RTL-ova showa nastavlja slijediti svoje glazbene snove. Mnogi mu predviđaju veliku svjetsku karijeru, a on mašta o nastupu na pozornici iz snova.
Pogledaj originalni članak

Talentirani Roko Blažević briljantnim nastupima u Zvijezdama žiri je nekoliko puta doveo do suza. Tepali su mu da je hrvatski Michael Buble, a na kraju mu je pobjeda izmakla za dlaku.

Roko je u ukupnom poretku završio na drugom mjestu odmah iza Ilme Karahmet, a njegov plasman podigao je prašinu na društvenim mrežama.Svoje nezadovoljstvo izrazili su mnogobrojni gledatelji koji smatraju da je upravo Roko taj koji je trebao biti nova RTL-ova zvijezda.

Splićaninu se nisu svidjele kritike na račun njegove kolegice iz Kiseljaka pa je džentlmenski stao u njezinu obranu. – Inače ne podržavam spuštanje i omalovažavanje drugih i, kao što sam već rekao, smatram da je Ilma izvanserijska pjevačica i da je svaka riječ omalovažavanja upućena njoj apsolutno neargumentirana – napisao je Roko pa nastavio sa zahvalama svima onima koji su ga bodrili tijekom showa.

– Presretan sam i preponosan jer, sudeći po mnogim člancima i raspravama u prethodnih nekoliko dana, osvojio sam srca i simpatije brojnih gledatelja što je po mojem mišljenju i najveća pobjeda. Hvala svima koji me i dalje prate i bodre. Molim vas, ne širite hate! Samo ljubav – napisao je Blažević kojem nakon showa ponude ne prestaju pristizati.

– Već imam zakazane nastupe unutar Hrvatske i izvan nje. Prosinac je po tom pitanju uvijek ubitačan, a ove godine imam još više nastupa nego prethodnih godina – rekao je Roko za RTL. Mladi Splićanin nastavlja ostvarivati svoje snove, a jedan od njih je i nastup na Eurosongu koji Roko priželjkuje u skorijoj budućnosti. – To je moja pozornica iz snova i zasigurno najveći glazbeni san za koji se iskreno nadam da će se jednog dana i ostvariti – zaključio je mladi glazbenik.

Pogledajte i gdje su danas dance zvijezde 90-ih.


 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
Mama
16:17 27.12.2018.

bravo Roko,odlican mladi pjevac čiji glas jednostavno osvaja čovjeka