ayda gurala kolica

Robbie Williams sa sinom u rukama izišao iz bolnice

Foto: Screenshot
ayda robbie
Foto: Screenshot
robbie williams
Foto: Michael Kappeler/DPA/Pixsell
robbie williams
Foto: Miley Cyrus/Twitter
robbie williams
Foto: 'Big Pictures/PIXSELL'
'WORLD RIGHTS Robbie Williams and his wife Ayda Field arriving at the Pantos On Strike pantomime starring Jonathan Wilkes at the Opera House in Manchester. UK. 16/11/2010 BYLINE BIGPICTURESPHOTO.CO
30.10.2014.
u 17:45
Uz brojna videa koja je objavljivao, objavio je i šaljivi video iz bolnice, u kojem je obavijestio obožavatelje kako mu se sin zove...
Pogledaj originalni članak

Robbie Williams uvijek je bio originalan, a na njegovim koncertima i više je nego zanimljivo.

Uz brojne videozapise koje je objavljivao, objavio je i šaljivi video iz bolnice, u kojem je obavijestio obožavatelje kako mu se zove sin. U njemu se Robbie vozi u invalidskim kolicima s bebom u naručju, a Ayda gura kolica.

Odjeven u kućni ogrtač i sunčane naočale, Aydi pokazuje smjer vožnje u hodniku bolnice, a na kraju obavještava: Charlton Valentine napušta bolnicu. Njegov tata osjeća se jako dobro, napisao je Robbie. Srećom, njegova supruga Ayda dijeli njegov smisao za humor pa se zajedno sjajno zabavljaju. A sretnim roditeljima i dvogodišnjoj sestri Theodori sada se pridružio i brat Charlton.

>>Evo što poznati glazbenik radi dok mu supruga rađa

>>Robbie Williams ponovno će postati tata

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.