'uvijek tražite drugo mišljenje'

Slavnoj glumici dijagnosticiran rak dojke, podvrgla se mastektomiji

Foto: Press Association/PIXSELL
tom hanks
Foto: pixsell
tom hanks
Foto: pixsell
tom hanks
Foto: 'Matt Baron'
'Prince William chats with Tom Hanks and Rita Wilson during the \'BAFTA Brits to Watch\' event at the Belasco Theatre in Los Angeles, California on July 9, 2011. AFP PHOTO / Pool / Matt Baron '
14.04.2015.
u 16:54
– Uzela sam pauzu u radu na predstavi kako bih se nosila s privatnim, zdravstvenim problemom. Prošlog tjedna, uz podršku mog supruga te obitelji i prijatelja, otišla sam na mastektomiju te rekonstrukciju grudi zbog raka dojke – rekla je glumica
Pogledaj originalni članak

Glumica Rita Wilson, supruga glumca Toma Hanksa, saznala je tešku vijest. Nedavno joj je dijagnosticiran rak dojke te se podvrgnula mastektomiji.

– Uzela sam pauzu u radu na predstavi kako bih se nosila s privatnim, zdravstvenim problemom. Prošlog tjedna, uz podršku mog supruga te obitelji i prijatelja, otišla sam na mastektomiju te rekonstrukciju grudi zbog raka dojke – rekla je glumica za People. – Oporavljam se i nadam se potpunom oporavku.

Otkrila sam bolest rano, imam izvrsne doktore – rekla je glumica. – Blagoslovljena sam prekrasnim suprugom, obitelji i prijateljima te doktorima i informirana sam o svemu. Oporavljam se svakog dana i uzbuđena sam u vezi sa svojim ozdravljenjem – rekla je Rita. Apelirala je na sve žene da se oslone na svoj instinkt i zatraže drugo mišljenje jer je njoj upravo drugo mišljenje, odnosno doktor, otkrio rak.

>>Tom Hanks postao ponosni djed po drugi put

>>Tom Hanks plesao na svadbi odjeven u rabina i 'ukrao cijeli show'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
07:42 15.04.2015.

Tijlo će te izdati prije ili kasnije onda duh uđe u igru .