Nije prikladno

Rita Ora izazvala brojne komentare zbog ove izazovne kreacije: U ovome možeš na plažu, ali ne na crveni tepih

Foto: Henry Nicholls/REUTERS
Fashion Awards 2022 in London
Foto: Henry Nicholls/REUTERS
Fashion Awards 2022 in London
Foto: Henry Nicholls/REUTERS
Fashion Awards 2022 in London
Foto: Thilo Schmuelgen/REUTERS
Red Carpet for the 2022 MTV Europe Music Awards at the PSD Dome in Duesseldorf
Foto: Thilo Schmuelgen/REUTERS
Red Carpet for the 2022 MTV Europe Music Awards at the PSD Dome in Duesseldorf
08.12.2022.
u 07:00
Osim što je pjevačica izazvala brojne komentare zbog haljine koju je nosila, privukla je pažnju i dosta neobičnim make upom.
Pogledaj originalni članak

Kada se pjevačica Rita Ora pojavila na crvenom tepihu na dodjeli nagrada British Fashion Awards 2022. u londonskom Royal Albert Hallu najprije je pažnju privukla dosta izazovnim outfitom. Nosila je prozirnu crvenu haljinu ispod koje je nosila tange, a grudnjak je bio dio haljine i zasluge za ovu neobičnu kreaciju pripadaju dizajnerici Nensi Dojake koja je ovaj dizajn predstavila u kolekciji proljeće/ljeto 2023. Ono što je dodatno privuklo pažnju je bio make up slavne pjevačice i svi su se pitali što joj se dogodilo s očima.

Za Ritin make up bila je zadužena vizažistica  Isamaya Ffrench koja je uz pomoć samoljepljivih naljepnica oko očiju i jagodica Rite Ore postigla ovaj neobičan make up efekt za koji su mnogi zaključili kako je nalik krilima šišmiša. Rita je na svom Instagramu podijelila cijeli proces šminkanja i nekoliko fotografija kada je sve bilo gotovo. Objavila je pjevačica i fotografije cijelog outfita, a njezini obožavatelji bili su podijeljeni oko ovog modnog izričaja. Dok je jedan dio udijelio komplimente Riti i pohvalili su njezinu liniju, drugima nije bio baš jasan ovaj modni koncept.

Foto: Henry Nicholls/REUTERS
Fashion Awards 2022 in London

- Modna ljestvica je tako nisko postavljena u zadnje vrijeme, loši materijali, loš dizajn. Znamo da imaš dobro tijelo, ne moraš ga pokazati u ovako nečemu. Vrati se dobroj modi, što je ovo pobogu. Moram reći da mi stvarno nedostaje stara Rita. Je li ovo još uvijek moda? Uostalom, ovako možete ići na plažu, ali za večernji događaj ne idete ovako odjeveni, primjereno je imati lijepu večernju haljinu, što ovo svakako nije - bio je dio komentara njezinih obožavatelja na Instagramu.

VIDEO Dominik Livaković u braku je s lijepom Helenom, ali ljubav nije bila na prvi pogled 

 

PREDSTAVILA MOĆNU BALADU

Dijagnoza joj otežava život 26 godina, a naša sportašica odlučila se za totalni preokret: 'Nije se lako nositi s hendikepom'

- Borba traje već 26 godina. Bio dijete ili odrasla osoba, nije se lako nositi s hendikepom, ali uz potporu obitelji sve je moguće. Mama me nikad nije ograničavala zbog bolesti. U djetinjstvu jasno mi je postavila stvari na zdrav način - to nije prepreka nego prilika da neprestano guram i pomičem granice. I to je doista ono što mi je pomoglo u svemu. U sportu, pjevanju, življenju - ističe Sara Tićak

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
07:09 08.12.2022.

za njenu.kreaciju potrebna je dupoka i puna kesa..

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:15 08.12.2022.

Knoll je za nju Karmelićanka.