Zlatni globusi 2016.

Ricky Gervais nije štedio publiku: 'Promijenio sam se, ali ne kao Bruce Jenner'

Foto: Reuters
Ricky Gervais
Foto: Reuters
Ricky Gervais
Foto: Reuters
Ricky Gervais
Foto: Reuters
Ricky Gervais na Zlatnim globusima
Foto: Reuters
Ricky Gervais na Zlatnim globusima
Foto: Reuters
Ricky Gervais na Zlatnim globusima
Foto: Reuters
Ricky Gervais na Zlatnim globusima
11.01.2016.
u 11:50
''Marsovac je ipak smješniji od Piksela, kao i Schindlerova lista'', jedna je od sarkastičnih izjava s ovogodišnje dodjele nagrada
Pogledaj originalni članak

Engleski komičar Ricky Gervais gledatelje je vodio kroz 73. dodjelu Zlatnih globusa. Poznat po kontroverznom smislu za humor, nije štedio prisutne u dvorani u Palm Springsu, u Kaliforniji.  

Nakon dolaska na pozornicu, publici je rekao da ušute te ih sarkastično nazvao odvratnima, promiskuitetnima i ološem ovisnim  o pilulama.

– Održat ću monolog i onda se sakriti, ni Sean Penn me neće pronaći – rekao je Gervais u uvodnom govoru. 

Izdvojili smo i nekoliko Rickyjevih zanimljivih komentara sa sinoćnje dodjele:

Za nejednakost spolova kaže: ''Žene bi trebalo plaćati jednako kao i muškarce za isti posao. Za vođenje Zlatnih globusa dobivam isto kao Tina Fey i Amy Poehler prošle godine. Znam da su dvije, ali nisam kriv što ne žele podijeliti novac.''

Spomenuo je i film Marsovac, komentirajući odluku da film spada u kategoriju komedije. – Vjerojatno zato nema Matta Damona, čini se da je ideja uspjela. Marsovac je ipak smješniji od Piksela, kao i Schindlerova lista – izjavio je Gervais. 

Prije dolaska glumca Mela Gibsona našalio se da bi radije popio nešto s njim u hotelskoj sobi, nego s Billom Cosbyjem. Potom je alkoholno piće ponio sa sobom, s obzirom na glumčevu alkoholnu prošlost.

Nije izostavio ni prošlogodišnju transformaciju Bruce Jennera''Promijenio sam se, ne toliko kao Bruce Jenner ili sada Caitlyn Jenner. Velika je godina iza nje. Postala je uzor svim transrodnim osobama, pokazujući hrabrost i rušenje stereotipa. Doduše, nije puno učinila za ženske vozače, ali ne možete imati sve. Je li tako?'

Za filmove Trainwreck i Joy rekao je da nisu imena najdražih prostitutki Charlieja Sheena, već filmovi dviju sljedećih gošći, Jennifer Lawrence i Amy Schumer.

Nagradu Zlatni globus nazvao je bezvrijednom. – Bez uvrede, ali to je samo komad metala koji koristi kako bi vas zbunjeni novinari upoznali i ''okinuli'' selfie. To je sve. Imam tri ovakve nagrade doma. Jedna služi kao držač vrata, druga za udaranje lopova, a treća je pokraj kreveta za... ma nije bitno za što. Moja je, mogu s njom raditi što želim – rekao je smijući se. 

Ceremoniju Zlatnih globusa Gervais je vodio četvrti put. 

>> DiCaprio vs. Lady Gaga: Pogledajte glumčevu reakciju na dobitnicu nagrade

>> Ricky Gervais ismijao Angelinu Jolie, Toma Cruisea i C. Sheena

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz