POSEBNA PREDSTAVA

Redatelj Igor Barberić ulazi u ansambl mjuzikla 'Pacijenti'

Foto: Promo
Pacijenti
Foto: Promo
Pacijenti
Foto: Promo
Pacijenti
Foto: Promo
Pacijenti
Foto: Promo
Pacijenti
Foto: Promo
Pacijenti
Foto: Promo
Pacijenti
Foto: Promo
Pacijenti
Foto: Promo
Pacijenti
Foto: Promo
Pacijenti
Foto: Promo
Pacijenti
Foto: Promo
Pacijenti
25.01.2017.
u 12:01
Ideja o Barberiću na sceni se rodila još kada je prvi put kao redatelj prezentirao prve scene mjuzikla, a upravo je on sam odglumio sve uloge.
Pogledaj originalni članak

Nakon šest zaredom rasprodanih predstava mjuzikla "Pacijenti" i više od 10.000 ljudi koji su predstavu pogledali, klinika dobiva novog pacijenta! U izvedbi 30.siječnja u dvorani Lisinski u ulozi pacijenta Tonija koji obožava opere naći će se multitalentirani redatelj predstave Igor Barberić.

- Imam tremu ali i jedva čekam. Koliko god poznajem predstavu kao redatelj s vanjske strane, svejedno je potpuno drugačije kada sve to prolaziš na sceni. Kako sam karijeru počeo kao glumac u mjuziklima i nedostaje mi to, tako da volim kada se ukaže prilika ponovno zakoračim na pozornicu. Veselim se i znam da ću imati tremu, ali na kraju će mi sigurno biti žao što je gotovo i što je to bilo samo jedan put', rekao je Igor Barberić uoči izvedbe.

Upravo tako, prigodu da vide redatelja u predstavi gledatelji imaju samo jednom, i to 30.siječnja u dvorani Lisinski.

Autori predstave Miro Gavran i Tonči Huljić ne kriju svoje oduševljenje Igorom i njegovim talentom. Ideja o Barberiću na sceni se rodila još kada je prvi put kao redatelj prezentirao prve scene mjuzikla, a upravo je on sam odglumio sve uloge.

Istinski je genijalac

- Jedva čekamo da vidimo što nam je to Igor ovaj put pripremio. On nas praktički svaki dan iznenađuje i oduševljava svojim idejama i iznimnim iznimnim talentom. Istinski je pravi umjetnik genijalac - rekao je Tonči Huljić uoči predstave.
Originalni hrvatski mjuzikl "Pacijenti" pripreman je mjesecima, a spoj atraktivne neobične priče i sjajne glazbe, na prvu je osvojio gledatelje. Libreto je napisao Miro Gavran, glazbu Tonči Huljić, tekstove songova Vjekoslava Huljić, dok je redatelj i koreograf Igor Barberić. Sjajan ansambl predvode Hana Hegedušić i Damir Kedžo.

Mjuzikl "Pacijenti" osvojio srca gledatelja, baš kao i songovi iz mjuzikla koje svi pjevuše, a neki poput "Srce za vodiča" Petra Graše, te "Ima nešto u tome" u izvedbi Doris Dragović i Jacquesa Houdeka, ne silaze s top lista najslušanijih.
"Pacijenti" su u dvorani Lisinski na repertoaru 30.siječnja i 19.veljače, a sve detalje pratite na stranici www.mjuziklpacijenti.com

>>Čeka nas pomaknuti hit psihoterapije glazbom

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.