FARMA

Razočarani maneken Antonio zaplakao zbog ispadanja iz Farme

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Razočarani maneken Antonio zaplakao zbog ispadanja iz Farme
26.03.2010.
u 22:32
Antonijev odlazak najviše je pogodio manekenku Jelenu Bosančić čije su suze dale do znanje da su se između nje i bivšeg mistera u proteklih tjedan dana rodile posebne simpatije.
Pogledaj originalni članak

Antonio Marušić ipak se nije pokazao toliko vješt s pilom što je naveo kao jednu od svojih kvaliteta prije nego je ušao na Farmu. Bivši Mister turizma izgubio je u dvoboju s Elijom Pisakom i tako prvi napustio seosko imanje u trećoj sezoni reality showa Nove TV.

Pravo da bira vrstu dvoboja imao je Elio koji se odlučio za dvoboj snage i to piljenje drvene grede. Ruka istrijanskog glazbenika pri tome je bila brža i jača pa je njegov mlađi suparnik prvi pao na sjeno. Antonijev odlazak najviše je pogodio manekenku Jelenu Bosančić čije su suze dale do znanje da su se između nje i bivšeg mistera u proteklih tjedan dana rodile posebne simpatije.

- Bio bih licemjeran kada bih rekao da nisam tužan i razočaran. Nadao sam se da ću na Farmi provesti još barem tjedan dana, ali Elio je imao veći biceps - rekao je Antonio u studiju Nikolini Pišek.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

1L
10 lipa
08:40 27.03.2010.

koko ko daak koko ko daak.....