Poznata marka

Rakitić objavio božićnu obiteljsku fotografiju na kojoj pažnju privlači njegov skupocjeni džemper

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Raquel i Ivan Rakitić
24.12.2020.
u 15:41
Ivan je sa suprugom Raquel i kćerima Altheom (7) i Adarom (4) svima poželio sretan Božić, a obitelj je i na ovoj fotografiji kao i uvijek bila modno usklađena.
Pogledaj originalni članak

Božićnu obiteljsku fotografiju objavio je naš nogometaš Ivan Rakitić. Na fotografiji pozira sa suprugom Raquel i njihovim kćerima  Altheom (7) i Adarom (4) i napisao je kako njegova obitelj svima čestita Božić. Brojni obožavatelji poželjeli su obitelji Rakitić čestit Božić i svi su se složili kako ima lijepu obitelj.

Rakitići su poznati po tome da se uvijek vole modno uskladiti na obiteljskim fotografijama pa su za ovu prigodu svi bili u bijelome, a Ivan je nosi džemper poznatog modnog brenda Fendi čija cijena iznosi 6800 kuna. Obitelj voli nositi i identične komade pa su u svibnju tako svi pozirali u tenisicama Balenciaga  čija je cijena 595 eura ili oko 4500 kn.

Ivan i Raquel Rakitić prije sedam godina su se prvo vjenčali samo civilno u španjolskoj Sevilli i to uoči dolaska na svijet njihove kćeri Althee. Dvije godine kasnije uslijedilo je i crkveno vjenčanje također u Sevilli, gradu u kojem je Rakitić i upoznao svoju sadašnju suprugu. Njihova ljubav planula je dok je Raquel radila kao konobarica u jednom lokalu u koji je Rakitić često zalazio. Bila je to, priznao je nogometaš, ljubav na prvi pogled.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DA
damyr26
18:21 24.12.2020.

Polako postaju naporni.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
16:05 24.12.2020.

Fendi!Pa takvu dekicu ima Bandićev pesek Rudi!Jel tak Bandiću?