Poziva sve da se cijepe

Rade Šerbedžija protiv korone se cijepio u Beogradu: Odlično sam to podnio

Foto: Boris Ščitar
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
rade šerbedžija
Foto: Boris Ščitar
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Rade Šerbedžija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Rade Šerbedžija
29.03.2021.
u 15:21
Nadam se da ćemo ovo ljeto moći dočekati mirnije i da ćemo se moći družiti, kaže 74-godišnji glumac.
Pogledaj originalni članak

Ovaj vikend brojni Hrvati pohrlili su u susjednu Srbiju kako bi se cijepili protiv koronavirusa jer tamo imaju višak cjepiva kojem će uskoro isteći rok trajanja pa su pozvali sve koji žele da se besplatno cijepe i pri tome ne moraju biti državljani Srbije. Svoje cjepivo u Beogradu je primio i glumac Rade Šerbedžija.

- Cijepio sam se u Beogradu. Oni nisu u Europskoj uniji pa mogu nabaviti svojim kanalima cjepiva i razne su nabavili. To su sve odlično obavili, tako da su mnogi ljudi otišli tamo se cijepiti. Ja sam odlično podnio. Mnogi moji prijatelji iz Sarajeva su otišli se tamo cijepiti. Treba to, ne može se čekati. Tko može neka se cijepi. Nadam se da će ta cjepiva krenuti brže iz EU sada. Nadam se da ćemo ovo ljeto moći dočekati mirnije i da ćemo se moći družiti. Imam takav osjećaj - rekao je Šerbedžija u intervju koji je dao za Dnevni avaz te na temu koronavirusa i cjepiva dodao:

 - Neki dan sam slušao neka zapažanja i zaključke o koroni i mjerama. Neko je ispravno rekao da su sva prva cjepiva upućena starijim i ugroženijim, a ustvari je trebalo drugačije. Trebalo je dati cjepiva onima koji se najviše kreću. Ne ubrajamo medicinare tu. Ali, onda sve te mlade je trebalo cijepiti, oni hodaju, okupljaju se, druže se. Paradoks je to, ali čini se istinit. Tako bi se brže, možda, zaustavila pandemija – kazao je Šerbedžija.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

LU
Ludwik
15:38 29.03.2021.

Rade, postoje druženja koja poštenim ljudima ni malo ne fale... Poput orgijanja na Brijunima o državnom trošku... Ne valja se puno kretati zbog pandemije pa bi u interesu Radetovog zdravlja, a bogmeš i u interesu hrvatskog proračuna, najbolje bilo da Rade ostane u Beogradu...

Avatar salaso
salaso
15:45 29.03.2021.

Kako samo imaju želudac manevrirat izmedju hr i sr i da ih nije ni malo stid sve ove godine..

AG
Agramer1966
22:06 29.03.2021.

A mogel je tam i ostati ...