ukrao pozornost

Rađa na RTL stigao u majici s 18+ natpisom, voditelj zatečen: 'Nadam se da neće biti problema'

Foto: RTL
Foto: Josip Regović/PIXSELL
Foto: Josip Regović/PIXSELL
Foto: Josip Regović/PIXSELL
Foto: Josip Regović/PIXSELL
Foto: Josip Regović/PIXSELL
Foto: Instagram
04.05.2020.
u 21:01
Legendarni košarkaš došao je s namjerom da govori o dokumentarcu o Michaelu Jordanu i Toniju Kukoču te o stanju u hrvatskoj košarci, no svu pozornost ukrao je njegov outfit.
Pogledaj originalni članak

Dino Rađa večeras je gostovao u informativnoj emisiji RTL Danas. Legendarni košarkaš došao je s namjerom da govori o dokumentarcu o Michaelu Jordanu i Toniju Kukoču te o stanju u hrvatskoj košarci, no svu pozornost ukrao je njegov outfit.

Rađa je, naime, u RTL-ov studio stigao u bijeloj majici s natpisom 'Pizdaria' i u čudu ostavio voditelja Marka Vargeka.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Dino Rađa

- Je li ovo neka poruka na majici? - upitao ga je Vargek na što je Rađa odgovorio da nije. - Ne, ovo je bila prva majica u ormaru - kazao je Dino. Na kraju gostovanja zaključio je da bi i danas igrao za hrvatsku reprezentaciju, kao i u doba aktivne karijere kada je, kako kaže, igrao i bez osiguranja.

Prije same odjave voditelj mu je još jednom dao do znanja da je stigao u majici s neprikladnim natpisom za gostovanje u informativnoj emisiji. - Nadam se da neće biti problema zbog majice - kazao je voditelj. - Kod mene neće sigurno-  odgovorio mu je Rađa koji je u istoj majici snimljen i u kolovozu prošle godine tijekom ljetovanja na Visu.

Foto: RTL

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 43

CR
crohumans
21:19 04.05.2020.

Nisu ga trebali pustit u zgradu a kamoli u studio !

Avatar marlony
marlony
21:18 04.05.2020.

Pitam se jel bi mu smetalo da mu netko tao odjeven dođe nekom njegovom na sprovod. Na središnje vijesti doći sa psovkom na majici..Niti košulja, niti odijelo, katastrofa ! Ko da ga je poplava donesla

DO
Domumom
21:20 04.05.2020.

Ja kulture i nastupa.