otkrio sve

Pukla romansa s Vekić? Bruno Petković jednom izjavom ponovno iznenadio mnoge

Foto: Instagram, Emica Elvedji/Pixsell
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
19.01.2020.
u 14:59
Iako su mediji nedavno pisali kako je prijateljstvo njega i 23-godišnje tenisačice Donne Vekić ipak nešto više, nogometaš opovrgava te glasine.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković jednako je zanimljiv nogometnim klubovima kao i djevojkama. Zgodni Metkovčanin prošle se godine okitio titulom najboljeg nogometaša Hrvatske nogometne lige, ali je zaslužio i još jedan laskav naslov. Naime, prizvan je najpoželjnijim neženjom.

Dakako, ne treba posebno isticati da je markantnom 25-godišnjaku trenutačno karijera u prvom planu, ali mu ne smeta ni pažnja nježnijeg spola. A, iako su mediji nedavno pisali kako je prijateljstvo njega i 23-godišnje tenisačice Donne Vekić ipak nešto više, nogometaš opovrgava te glasine govoreći kako nije u vezi.

-Slobodan sam, najvažniji mi je nogomet, djevojke mi nisu na prvom mjestu-izjavio je za Exkluziv i time sigurno razočarao brojne obožavateljice.

Podsjetimo, dinamovac je do nedavno bio u vezi s manekenkom Teom Slavicom, no ljubav je pukla. Trenutačno su, tvrdi Petković, samo prijatelji, ali dodaje i kako su ostali u korektnom odnosu te da bi joj uvijek pomogao, ukoliko bi joj to bilo potrebno.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
15:14 19.01.2020.

Nemojte nas daviti sa time. Pustite to "Gloriji"...

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:51 19.01.2020.

Ja samo čekam da @ EUJ stavi opet stari nick @Mađarska Ina ..... nakon poraza na rukometnom prvenstvu to je čisti seks 🤣

DD
dr dragon
21:48 19.01.2020.

ljubav za jednu noč!

Još iz rubrike Showbiz