Polo utakmica

Prvi izlazak u javnost malog Archieja, Megan i Kate nisu se previše družile

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
10.07.2019.
u 20:08
Mali Archie bio je glavna zvijezda ove polo utakmice i ukrao je svu pažnju, a svi i dalje vjeruju u teoriju kako su odnose između Harryja i Williama narušeni.
Pogledaj originalni članak

Za prvi izlazak u javnost malog Archieja njegova mama Meghan odabrala je dobrotvornu polo utakmicu u kojoj je sudjelovao njegova tata  Harry i stric William. 

Na utakmici je bila i Williamova supruga Kate koja je došla s njihovo troje djece i sudeći po fotografijama nije se previše družila s Meghan. To bi opet moglo potvrditi tezu u koju Britanci vjeruju, a to je da su braća William i Harry u lošim odnosima i da je tome kriva upravo američka glumica Meghan Markle.

Ona je svojim ulaskom unijela brojne promjene u tradiciju kraljevske obitelji na što britanska javnost ne gleda s odobravanjem.  William je od početka upozoravao brata da dobro razmisli o braku s glumicom i da ne žuri u brak, ali Harry se ludo zaljubio.

William, Harry i  Kate su bili nerazdvojni, a sada braća jedva komuniciraju i više nemaju nu zajedničku humanitarnu organizaciju već su se razdvojili i to sve navodno zbog Meghan. Mali Archie bio je glavna zvijezda ove polo utakmice i ukrao je svu pažnju.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.