SUNČANI OPTIMIZAM JESENSKIH DANA

Proći će vas trnci: Novi singl 'Negdje između' savršen je odmak od tmurne svakodnevice

Foto: Saša Miljević
Nola
Foto: Saša Miljević
Nola
Foto: Saša Miljević
Nola
Foto: Saša Miljević
Nola
Foto: Saša Miljević
Nola
29.09.2016.
u 17:42
Putujući u Spačeku, glumački dvojac proživljava breme današnjeg vremena, nesavršene ljude i odnose, prebrzo i olako odustajanje od želja, vizija i obećanja
Pogledaj originalni članak

Novi singl "Negdje između" pulske grupe Nola  čiju kreativnu okosnicu čine Gabi Galant Jelenić i Marijan Jelenić, popraćeni iskusnom ritam-sekcijom, Robertom Slamom i Deanom Vitasovićem, dočekao je svoje vizualno uprizorenje.

Sazrijevanje, osobno, bračno, ljubavno i životno, oslikano je kratkim i poetičnim malim filmom ceste, u režiji Marijane Četković, gdje glumci Lućija Travičić i Valter Roša prolaze svoju prošlu, sadašnju i buduću vezu na prekrasnim lokacijama istočne obale Istre.

Putujući u Spačeku, glumački dvojac proživljava breme današnjeg vremena, nesavršene ljude i odnose, prebrzo i olako odustajanje od želja, vizija i obećanja. Spot u kojem je naglasak stavljen na dramaturgiju i međuljudske odnose predstavlja odmak od tmurne svakodnevice i pruža sunčani optimizam za predstojeće jesenske dane.

Nolin novi singl "Negdje između" snažna je ljubavna pjesma u kojoj je ponovno do izražaja došao fantastičan Gabin vokal, kao i pun i moćan bendovski zvuk. Prethodni singl "Moj svijet", koji je punih 25 tjedana proveo na listi najemitiranijih radijskih singlova, kao i novi naći će se na novom studijskom albumu koji će biti objavljen početkom iduće godine.

>> Zagrebačka premijera dječjeg mjuzikla ''Matilda'' u HNK

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz