Nakon godinu dana

Princ William i princ Harry opet komuniciraju, a iznenadit će vas što im je bila tema razgovora

Foto: NISYND/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Princ William i princ Harry
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
01.07.2021.
u 12:09
Braća danas otkrivaju spomenik u čast njihovoj mami Diani koja bi danas slavila 60- rođendan.
Pogledaj originalni članak

Najvažnija sporedna stvar na svijetu - nogomet povezala je opet zaraćenu braću Williama i Harryja. Kako piše Daily Mail prinčevi, koji zadnjih godinu dana ne komuniciraju ovaj tjedan razmijenili su nekoliko sms poruka i navodno je tema njihovog razgovora bio nogometni susret Engleske i Njemačke na Europskom prvenstvu u nogometu. Princ William u društvu supruge Kate i sina Georgea utakmicu je pratio s tribina, a Harry je za to vrijeme bio u Frogmore Cottageu imanje je to na kojem je živio sa suprugom Meghan nakon što su se vjenčali. Tamo je odradio samoizolaciju nakon dolaska iz Amerike gdje već godinu dana živi sa suprugom Meghan i sinom Archiejem i kćeri Lillibet.

Nakon što je napustio kraljevske dužnosti i preselio u Kaliforniju princ Harry nije komunicirao s bratom Williamom ni tatom Charlesom i prvi put su se opet vidjeli prije mjesec dana na pogrebu princa Phillipa i tada razmijenili tek nekoliko rečenica. Prinčevi će danas u palači Kensington otkriti spomenik u čast njihovoj pokojnoj majci princezi Diani i to će biti njihov drugi susret u ovoj godini. To će biti drugi spomenik Diani u Londonu, nakon što je u Hyde Parku 2004. otkrivena 210 metara dugačka fontana nakon godina birokratskih prepirki oko dizajna. Njihova mama danas bi slavila 60. rođendan i braća su barem na jedno popodne odlučila zakopati ratne sjekire.

Mediji u Velikoj Britaniji pišu kako je razmjena sms poruka tek mali pomak u odnosu Williama i Harryja, ali sumnjaju da će se njihov odnos ikada vratiti na staro jer Williama je jako povrijedio intervju koji je Harry dao Oprah Winfrey u kojem je rekao da je William zarobljenik kraljevske obitelji i u kojem je neke članove obitelji optužio za rasizam. 

VIDEO Zdenka Kovačiček: "U životu sam dobila mnogo savjeta, ali nisam im pridavala važnost"

 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.