spašava planet

Princ Harry iznenadio obožavatelje! Otkrio koliko točno djece planira imati

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: screenshot
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
31.07.2019.
u 15:49
Potpuno druge stavove ima njegov brat William koji ima već troje djece te se već neko vrijeme šuška da bi on i Kate Middleton mogli dobiti i četvrto.
Pogledaj originalni članak

Princ Harry u novom broju časopisa Vogue, koji je uređivala Meghan Markle, tvrdi da oni planiraju imati samo dvoje djece. Kaže da je to odlučio jer on i supruga žele spasiti planet. 

U razgovoru s dr. Jane Goodall, primatologinjom i antropologinjom, kazao je da gleda drukčije na stvari otkad je postao otac maloga Archieja.

Drukčijeg je stajališta njegov brat William koji ima troje djece te se već neko vrijeme šuška da bi on i Kate Middleton mogli dobiti i četvrto.

 

Harry je progovorio i o rasizmu u Velikoj Britaniji te naglasio da postoji "nesvjesna pristranost" koja se prenosi s generacije na generaciju. 

Pogledajte koji detalj je otkrio da je Meghan Markle trudna:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MO
modovisisajteMaraschino
16:11 31.07.2019.

stoljećima porobljavaju cijeli svijet, pobili pola domorodaca, opljačkali sve, s preživjelima trgovali kao robovima i sad spašavaju svijet na taj način da će širiti obitelj... znam da ide karton zbog toga ali istina je istina...

IM
Immanuell
17:13 31.07.2019.

On je skužio gdje je problem, njegov brat nije.

Još iz rubrike Showbiz