Bojana Gregorić

'Prije naše afere na filmu Franco Nero zvao me na večeru'

Foto: 'Borna Filic/PIXSELL'
'14.01.2011., Gavella, Zagreb, Hrvatska - Premijera predstave Leda. Bojana Gregoric Vejzovic. Photo: Borna Filic/PIXSELL'
Foto: 'Terenghi / Milestone Media/Milestone Media/PIXSELL'
'63rd Cannes Film Festival 2010 presentazione dell\' Ischia film festrival - Franco NeroPhoto: Milestone Media/PIXSELL'
Foto: 'Sanjin Strukic/PIXSELL'
'17.02.2012., Zagreb - Bojana Gregoric Vejzovic dolazi na premijeru filma U zemlji krvi i meda u Arena Centru, redateljice Angeline Jolie Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
12.09.2013.
u 10:00
Ovo ljeto glumica je uz film Jasmile Žbanić snimila i seriju "Stella" u kojoj glumi strogu profesoricu plesa
Pogledaj originalni članak

U glumi fizičke transformacije dio su opisa ovog posla pa se na njih tijekom karijere navikla i glumica Bojana Gregorić-Vejzović.

Posao sklon promjenama

Zatekli smo je na snimanju nove kampanje frizerskog salona Ruža koji je i zaslužan za brojne Bojanine promjene.

– Glumački posao je jako tvrd i diktira ponekad kako čovjek treba izgledati pa sam u stvari dugi niz godina imala dugu kosu i onda sam je na zahtjev producenata "Doline sunca" odrezala jer je bila to treća moja serija za redom i tražili su promjenu pa sam se ošišala. Voljela sam dugu kosu jer se s njom svašta moglo napraviti – objašnjava prirodu svog posla Bojana. Zadnju transformaciju doživjela je u glazbeno-dramskom spektaklu "Stella" koji se u nedjelju počinje prikazivati na Novoj TV. U njemu Bojana glumi Elu, strogu i oštru članicu žirija u talent showu Stella.

– U "Stelli" mi je pripala uloga Ele, majke i profesorice plesa, to jest baleta, i za nju sam morala nositi frizuru tapirušu, s kojom sam se jako teško nosila tri mjeseca jer sam izgledom morala biti malo stroža pa je to bilo dobro rješenje – otkriva zagrebačka glumica.

Osim serije za Novu TV Bojana je ovo ljeto imala angažman i u novom filmu Jasmile Žbanić "Otok ljubavi" koji je sniman u Istri a Bojana je imala čast da bude filmska partnerica legendarnom Francu Neru.

Filmska afera s Nerom

– Čim sam došla u Poreč na snimanje filma "Otok ljubavi", Franco me pozvao na večeru. Jako voli tenis pa smo razgovarali o tom sportu, a kako ga baš ne pratim, instruirao me tko je najbolji i zašto. Jako je ugodno s njim raditi jer je iznimno strpljiv. Naime, uglavnom smo snimali noćne scene, od 22 sata do pet ujutro, ali Nero je sve strpljivo odradio, bio je jednostavan i spreman na šalu – prepričava Bojana.

U filmu "Otok ljubavi" igra mladu ženu koja zapne Francu Neru za oko i njih dvoje imaju kratku aferu, ali Nero je na kraju ipak ostavi zbog žene koju igra Branka Petrić.

Bojana se vratila s godišnjeg uoči početka školske godine i polaska sina Raula u drugi razred osnovne. – Raul mi je rekao da će on govoriti o školi ako treba i da ga medijski ne iskorištavam – kaže Bojana.

>> Svi glumci osim Stjepana Perića pokazat će svoj pjevački talent

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.