Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stella

Svi glumci osim Stjepana Perića pokazat će svoj pjevački talent

'stela01_nnn_sce_300813'
Foto: ''
1/7
31.08.2013.
u 13:00

Mladi glumac uz smijeh je priznao da nije talentiran za pjevanje, dok su njegovi kolege na instrukcije išli kod I. Husar Mlinac i M. Tomčić

S dolaskom jeseni, na male ekrane stiže i prva hrvatska glazbeno-dramska serija “Stella” koja će se prikazivati na Novoj TV. Radnja prati život dviju djevojka koje se natječu u talent showu “Stella”. Lana, koju glumi Vanda Winter, pobjedom želi impresionirati ambicioznu majku, glumicu Bojanu Gregorić, a Jasmina, koju igra Sementa Rajhard, nada se nagradi jer želi spasiti život bolesne majke.

Na maminoj njezi

– Osim što obje volimo glazbu, Lana i ja nismo nimalo slične. Ona je tipična zločesta cura koja, unatoč neosporivom talentu i velikoj posvećenosti, na putu do svog cilja ne polaže previše na preispitivanje moralnosti svojih postupaka te je spremna gotovo na sve – opisuje svoju ulogu Vanda. Iako joj je u seriji Jasmina suparnica, sa Sementom koja ju glumi odlično se slagala na setu.

– Iznimno se hrabro izborila sa zahtjevima projekta, čak i onima koji su joj dosad bili nepoznanica, a u tome je uvijek imala jedinstvenu podršku svih kolega – hvali Vanda kolegicu. Lijepa Sementa i sama je imala iskustva s talent showovima jer se prije četiri godine borila za pobjedu u realityju “Hrvatska traži zvijezdu”.

– Odmah sam se navikla na rana ustajanja, a na set sam dolazila prva i odlazila posljednja. Praktički sam tamo živjela. Pred kraj snimanja uhvatila me gripa, ali sve smo snimili na vrijeme, a mene su vratili doma na maminu njegu – sa smiješkom će Sementa. Stjepan Perić u seriji glumi Orsata, redatelja i ujedno člana žirija talent showa “Stella”.

Povratak u školsku klupu

– On je opušten, siguran u sebe, ženskar, koji kada vidi nešto što mu se sviđa, ne odustaje dok do toga ne dođe – opisuje svoj lik Stjepan. Gotovo svi glumci u seriji pokazat će plesno i pjevačko umijeće, no od Stjepana nećemo čuti ni stih.

– Antitalent sam za pjevanje i na sreću su autori serije znali da nisam pjevač, tako da će vaše uši biti pošteđene tog spektakla – smije se glumac. Za razliku od njega, Petra Dugančić, koja također igra članicu žirija, jedva je dočekala da zapjeva.

– Kika je bivša pjevačka zvijezda koja godinama nije izdala hit pa joj mjesto članice žirija osigurava povratak na scenu. Morala sam svladati i pjevanje i ples. S pjevanjem nije bilo problema jer sam išla u glazbenu školu, a uz Ivanu Husar Mlinac i Martinu Tomčić koje su nas podučavale sve znanje se vratilo. Kod njih planiram upisati školu pjevanja – kaže s ponosom Petra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije