prava romansa ili...

Prijateljstvo T. Cruisea i Cameron Diaz preraslo u nešto više?

Foto: pixsell
Prijateljstvo T. Cruisea i Cameron Diaz preraslo u nešto više?
13.09.2012.
u 14:52
Cruise je prije dolaska u Hrvatsku bio gost na rođendanskoj zabavi Cameron Diaz gdje su se dotad dobri prijatelji navodno jako zbližili
Pogledaj originalni članak

Prijateljstvo Toma Cruisea i Cameron Diaz koje je počelo na snimanju zajedničkog filma ''Knight and Day'' prije dvije godine preraslo je u pravu romansu, tvrdi izvor blizak glumcu. Naime, upravo je Diaz bila ta koja je tješila Cruisea nakon razvoda od Katie Holmes.

Tom i Cameron nakon snimanja filma ostali su u odličnim odnosima, a zbližili su se navodno na rođendanskom slavlju slavne glumice u Londonu krajem kolovoza. Naime, dan prije dolaska u Hrvatsku na odmor Cruise je boravio u Londonu kao i Diaz koja ga je pozvala da zajedno proslave njen 40. rođendan. I prije tog događaja viđeni su u zajedničkim izlascima u Londonu.

– Tom i Cameron oduvijek su imali neku posebnu vezu, na snimanju su se savršeno slagali.  Ona nikad nije skrivala da je Cruise za nju divan muškarac. Nema ničeg čudnog u tome da se dvije velike filmske zvijezde zbliže – kaže izvor.

A glumica je u svom posljednjem intervjuu natuknula da joj nije teško zamisliti se u budućnosti s partnerom koji već ima dijete.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
15:08 13.09.2012.

Kandidatkinja je odabrana. Sad slijedi obuka!

ME
melkior007
15:20 13.09.2012.

I Cameron je malo ostarila, pa bi sada bio dobar i Cruise.Nekad je imala vrlo visoke kriterije i bila je strašna mačka.Rekao bi Parni valjak u svojoj poznatoj pjesmi Neda - "pusti bila sam mlada."

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
19:20 13.09.2012.

I onda je princ otišao u Hrvatsku da je zapravo malo "zagrije". Hm. Zaključak: Evo nama Cameron Diaz slijedeće godine na Hvaru! : )