Prvi intervju

Pričajući o mami Bobbi Kristina se rasplakala pred kamerama

Foto: pixsell
Pričajući o mami Bobbi Kristina se rasplakala pred kamerama
03.03.2012.
u 15:38
Kći Whitney Houston u razgovoru s Oprah Winfrey ispričala je kako se osjeća i po čemu bi željela da obožavatelji pamte njenu mamu.
Pogledaj originalni članak

Bobbi Kristina Brown prvi put nakon smrti mame Whitney Houston u razgovoru sa Oprah Winfrey ispričala je kako se nosi sa gubitkom mame. Prisjećajući se zajedničkih trenutaka slomila i rasplakala pred kamerama. Osim Bobbi, koja će sutra proslaviti svoj 19. rođendanu intervju su sudjelovali i Bobbina baka Patricia Houston i njen ujak Gary Houston. Hollywood Reporter prenosi kako je kći Whitney Houston u intervju ispričala kakav je odnos imala s mamom te po čemu bi voljela da je ljudi pamte. Izvor blizak obitelji Houston kazao je kako je Kristina u teškom stanju i za svoj rođendan je odlučila biti sama a ne u krugu obitelji kako joj je savjetovala baka Patricia.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz