Dječačka frizura

Prepoznajete li našu glumicu? Promijenila je imidž i blistala na reviji

Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Duško jaramaz/Pixsell
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
15.10.2019.
u 12:24
Pogledaj originalni članak

Modnom revijom u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt modni dvojac iz eNVy rooma proslavio je 15 godina postojanja. Brojne poznate dame došle su pogledati novitete koje su osmislili Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, a jednu od dama na crvenom tepihu uoči revije mnogi nisu prepoznali jer je drastično promijenila svoj imidž. Riječ je o glumici kazališta Komedija Renati Sabljak. Iako je često mijenjala boju i frizuru kose dugo je nismo vidjeli s ovako kratkom dječačkom frizurom. Vitke figure i mladenačkog izgleda 42-godišnja glumica blistala je na reviji. Prije tri godine publika je uživala u njezinim transformacijama u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Kada nije zauzeta obvezama u kazalištu, svoje slobodno vrijeme  posvećuje sinovima Luki i Borni. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.