FANTASY

Predstavljena nova pjesma Georgea Michaela osam mjeseci nakon njegove smrti

Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
George Michael
FILE PHOTO British singer George Michael performs on stage during his
George Michael performs at the closing ceremony of the London 2012 Olympic Games at the Olympic stadium August 12, 2012. REUTERS/Kai Pfaffenbach (BRITAIN - Tags: SPORT OLYMPICS ENTERTAINMENT) - RTR36SFR
Foto: Pixsell
George Michael
Foto: Pixsell
George Michael
07.09.2017.
u 11:52
Producent Nile Rodgers napisao je na Twitteru da je na novom singlu radio s "podijeljenim" osjećajima, sa "suzama, nesigurnošću, radošću & LJUBAVI".
Pogledaj originalni članak

Radio BBC 2  predstavio je danas neobjavljenu pjesmu Georgea Michaela, nešto više od osam mjeseci nakon smrti britanske pop zvijezde, a njegov producent kazao je da je na singlu radio s podijeljenim osjećajima, sa suzama, ali i radošću i ljubavi.

Naslov "Fantasy", remix iz 80-ih godina, objavljen je u emisiji "Chirs Evans Breakfast" u 10 sati po srednjoeuropskom vremenu.
Producent Nile Rodgers napisao je na Twitteru da je na novom singlu radio s "podijeljenim" osjećajima, sa "suzama, nesigurnošću, radošću & LJUBAVI".

 

Pravim imenom Georgios Kyriacos Panayiotou, pjevač George Michael umro je 25. prosinca 2016. u dobi od 53 godine od kardiomiopatije s miokarditisom.

Pokopan je tek krajem ožujka u uskome krugu na sjeveru Londona nakon niza tjedana istrage koja je pokazala da je umro prirodnom smrću.

Na njegovim mrežnim stranicama Michaelove dvije sestre Melanie i Yioda navode da žele "nastaviti" bratovo djelo "dijeleći" njegovu glazbenu baštinu, "baš onako kako bi on sam želio".

S više od 100 milijuna prodanih nosača zvuka Michael je zadnjih godina živio povučeno i pripremao album te autobiografski dokumentarni film.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.