Odabir za pobjedu

PR stručnjak: Na Eurosong trebaju ići Šuput, Celzijus ili časna sestra

Foto: pixsell
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Kristina Štedula Fabac/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
17.05.2019.
u 13:07
Vedran Strukar kaže kako osoba koja predstavlja svoju zemlju mora imati i adekvatnu priču kojom će privući pozornost
Pogledaj originalni članak

PR stručnjak i dobar poznavatelj Eurosonga Vedran Strukar dao je svoj osvrt na Eurosong i na svom Facebooku dao je prijedloge koga bismo trebali poslati sljedeće godine ako želimo postići toliko željeni uspjeh.

Njegovi prijedlozi su sljedeći:
1. Časna sestra Dijana Lončarek 
2. Maja Šuput 
3. Nives Celzijus 
4. Ivo Josipović s nekom plavušom ala Marilyn Monroe....

Obrazložio je i zašto bi navedene osobe bile najbolji izbor:

 

 

"Svi četvero imaju posebnu priču za privući adekvatnu pažnju medijske scene i to mjesecima prije samog natjecanja; uz brzu,
lakopamtljivu i energičnu pjesmu te isti takav scenski nastup. O svemu ostalome je nepotrebno raspravljati!!!" napisao je Strukar.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar antimaterija
antimaterija
14:02 17.05.2019.

Apsolutno potpisujem mišljenje PR stručnjaka uz par dodataka, poneki skandal iz prošlosti ne bi također nimalo škodio a ni neka perverzija, uz sve to pjesma mora biti plesna i brza te slična nekom od ljetnih hitova, ni slučajno tužnjikava i preemotivna već vesela i ne pretjerano pametna, ukoliko se jo može dobiti grotesknost izvođača, uspjeh je garantiran.

SA
SamoMalo
14:24 17.05.2019.

Jel to onaj novinar koji je stvarao karijeru na izmisljanju i navodnom pisanju memoara Nives Celzijus... I sada se prozvao PR strucnjak, pomozi nam Boze.

Avatar salaso
salaso
13:53 17.05.2019.

Na eurosong treba poslat "opću opasnost"......da vide što su pjesme , da te rastresu od peta do tjemena..a ne ove kamilice...