NIJE NI ZNAO

Poznati hollywoodski glumac punih je 12 godina bio na naslovnici knjige iz biologije u Srbiji

Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/PIXSELL
nicolas cage
Foto: Profimedia
Foto: Jayne Russell/DPA/PIXSELL
Press Conference with Nicholas Cage at the International Film Festival & Awards Macau 2018
Foto: Screnshot
Nicolas Cage i Holly Hunter na naslovnici knjige iz biologije
09.06.2020.
u 22:30
Ne bi to bilo ništa čudno da se ne radi o prizoru iz filma "Raising Arizona", kojeg su 1987. režirala braća Coen. Nicolas Cage glumi sitnog kriminalca koji se nakon izlaska iz zatvora oženi policajkom (Holly Hunter), te se odluči promijeniti.
Pogledaj originalni članak


Nicolas Cage punih je 12 godina bio na naslovnici knjige iz biologije za osmi razred u Srbiji. Ova je informacija proteklih dana ponovno postala popularna, nakon što su naslovnicu počeli dijeliti korisnici društvenih mreža u regiji.

Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell

Ne bi to bilo ništa čudno da se ne radi o prizoru iz filma "Raising Arizona", kojeg su 1987. režirala braća Coen. Nicolas Cage glumi sitnog kriminalca koji se nakon izlaska iz zatvora oženi policajkom (Holly Hunter), te se odluči promijeniti. No stvari se zakompliciraju kad par otkrije da ne može dobiti dijete. Zbog toga i otmu bebu, a njihova zajednička fotografija iskorištena je kako bi se prikazali kao sretna obitelj. Na fotografiji se može primijetiti i kako Cage drži uperen pištolj u bebu. 

Foto: Screnshot
Nicolas Cage i Holly Hunter na naslovnici knjige iz biologije

- Ne znam zašto sam na naslovnoj strani udžbenika iz biologije. Ne znam koja je pozadina te priče, ali je slika lijepa. Holly i ja izgledamo dobro na toj fotografiji, a tu je i beba. Slatko je - izjavio je Cage srpskoj novinarki Nataliji Miletić, koja je s njim radila intervju prije nekoliko godina. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.