U središtu skandala

Poznati glumac slao je ženama šokantne poruke o silovanju i kanibalizmu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Regina Wagner/DPA/PIXSELL
Film premiere of 'Bad Boys for Life' in Los Angeles
Foto: Instagram
Foto: Instagram
15.01.2021.
u 14:38
Armie Hammer je u periodu od 2016. do 2020. slao poruke uznemirujućeg sadržaja ženama, a njegova supruga o tome je saznala sve tek sada nakon što su se rastali.
Pogledaj originalni članak

Glumac Armie Hammer, kojeg smo gledali u Netflixovom hvaljenom filmu "Rebecca", našao se u središtu skandala nakon što su u javnost dospjele uznemirujuće poruke koje je slao ženama između 2016. godine i veljače 2020. godine. Ove poruke objavljene su ja jednom Instagram profilu i podijelila ih je žena koja želi ostati anonimna a poruke su šokantnog sadržaja o silovanju i kanibalizmu. 

- Ja sam stopostotni kanibal i želim te pojesti. Nikad to prije nisam priznao. Trebam piti tvoju krv. Jednom sam izrezao srce iz žive životinje i pojeo ga dok je još bilo toplo. Ti živiš samo da budeš moja robinja. Posjedovat ću te, to je moja duša, moj mozak, moja duša i moje tijelo. Želiš li doći i postati moje vlasništvo sve do trenutka smrti? - dio je sadržaja ih poruka koje je navodno primila od 34-godišnjeg glumca koji se još nije oglasio o ovim optužbama. Njegova bivša supruga  Elizabeth Chambers u šoku je i ne može vjerovati da je on pisao ovakvo što, povjerili su njezini bliski prijatelji medijima.

Ove poruke, ako su zbilja njegove, slao je dok je još bio u braku s Elizabeth od koje se rastao ovo ljeto nakon 10 godina braka. Za njihov razvod kriva je navodno Hammerova romansa s partnericom iz filma "Rebecca" Lily James. Elizabeth su već prije kontaktirale mnoge žene koje su tvrdile da im Armie šalje ovakve poruke ali Elizabeth im nije vjerovala, a sada kada je vidjela i sadržaj tih poruka kaže da je njezin bivši bio čudovište i da nikada nije ni slutila da je ovako nastran. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.