IZNIO DETALJE

Poznati glazbenik šokirao obožavatelje: 'Karcinom je u četvrtom stadiju. Moja krv me pokušava ubiti'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
19.07.2021.
u 13:50
"To znači da je ušao u četiri dijela mog tijela. Ne znam kako točno određuju njegov udio", objasnio je glazbenik Mark Hoppus što se događa s njegovim tijelom.
Pogledaj originalni članak

Američki glazbenik i član benda Blink-182 Mark Hoppus (49) podijelio je sa svojim fanovima detalje o svojoj borbi s rakom. U videostreamu je prvi put progovorio o kakvom se točno raku radi. Objasnio je da njegova bolest ima veze s krvlju, a ne kostima. "Moja krv me pokušava ubiti", rekao je glazbenik te dodao da je njegova dijagnoza difuzni B-krupnoćelijski limfom 4-A. "To znači da je ušao u četiri dijela mog tijela. Ne znam kako točno određuju njegov udio, ali ušao mi je u dovoljno dijelova tijela da je rak u četvrtoj fazi", objasnio je te dodao da je to najviši stupanj.     

Podsjetimo, Hoppus je krajem lipnja otkrio da ima rak i da ide na kemoterapije. Istaknuo je da su ispred njega još mjeseci liječenja te da se trudi ostati pozitivan. Rekao je da se veseli povratku poslu nakon što pobijedi bolest, ali i da se boji svega. "Imam rak. To je užasno i bojim se, ali sam u isto vrijeme blagoslovljen nevjerojatnim doktorima te prijateljima i obitelji koji mi pomažu da se borim", napisao je tada u objavi na društvenim mrežama.  

Inače, Hoppus je u pop punk sastav ušao s gitaristom Tomom DeLongeom i bubnjarom Scottom Raynorom, a sastav iza sebe ima albume Cheshire Cat, Enema of the State, Neighborhoods i druge.

VIDEO Albina igrala nogomet na huminatarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar FrancJunior
FrancJunior
18:56 19.07.2021.

Ima pravo da se boji. Operacije raka su jedini spas, ja sam prozivio do sada 7 operacija od januara 2014. Imao sam 2 kemoterapije po 12 mjeseci i 27 zracenja u 2 mjeseca, ponedjeljak do petak . Operacije su pravi uzitak u usporedbi sa onim sta je slijedilo, naime sa kemoterapijama i zracenjem. Za informaciju: Bez operacije i potpunog otklanjanja bolesnog tkiva nema spasa.

ZA
ZatvaracNgoPipa
10:25 20.07.2021.

Koliko je marihuane popušio, koliko je kokaina povukao, s koliko je žena rasadnika herpesa i ostalih bolesti legao ? Tijelo reklo dosta

DU
Deleted user
23:05 19.07.2021.

Samo jedna bolest za sada postoji i zasluzuje paznju a to ja njeno veličanstvo korona