MEĐU ELITOM

Poznate Hrvatice uživale na svadbi Piksijeve kćeri u Beogradu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
28.05.2018.
u 09:18
– Kad sam bila mala, htjela sam biti Lepa Brena – napisala je Todorićeva kći Iva Balent uz fotografiju na kojoj pozira s Lepom Brenom i Jovanom Joksimović. Tu je fotografiju na Instagramu objavila i Lepa Brena.
Pogledaj originalni članak

U Beogradu je sinoć održan društveni događaj godine – svadba Anje Stojković, kćeri nogometne legende Dragana Stojkovića Piksija i francuskog profesionalnog vozača relija Huga Valentea. Među brojnim poznatima iz showbiz svijeta Srbije, našle su se i "hrvatske snage" – Iva Balent, Nina Badrić i Iva Radić. One su na društvenim mrežama objavile nekoliko fotografija s ovog vjenčanja.

– Kad sam bila mala, htjela sam biti Lepa Brena – napisala je Todorićeva kći Iva Balent uz fotografiju na kojoj pozira s Lepom Brenom i Jovanom Joksimović. Tu je fotografiju na Instagramu objavila i Lepa Brena.

Foto: Instagram

Iva Radić zahvalila je mladenkinoj mami Snežani koristeći Instagram Stories, uz prigodnu poruku: "Počašćene smo što smo večeras vaše gošće".

Foto: Instagram

Nina Badrić objavila je selfie iz jednog restorana na Kalemegdanu, uz poruku:

– Prekrasno vjenčanje, Anja i Hugo. Neka vas božji blagoslov prati uvijek i u svemu.

Poslije je objavila i fotografiju s vjenčanja u društvu poznate srpske pop-pjevačice Jelene Karleuše.

 

Inače, Piksijeva kći i francuski vozač sinoć su slavili treći put. Naime, vjenčali su se u krugu obitelji u veljači u Parizu, a prije mjesec dana imali su prvo veliko svadbeno slavlje na Azurnoj obali.

Foto: Instagram
Foto: Davor Višnjić/PIXELL
Narodni radio
Foto: Filip Brala/PIXSELL
nina badrić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell, Miranda Čikotić/Pixsell
Nina Badrić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell, Miranda Čikotić/Pixsell
Nina Badrić

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 88

DO
dopizdilomi
10:10 28.05.2018.

Da su to Hrvatice ne bi bile u Beogradu.

MA
Marvin
09:31 28.05.2018.

jaka vijest

ZA
zagora
11:35 28.05.2018.

sad vecernji pise Hrvatice kakve Hrvatice a kad pisu tko odlucuje ili ide na biralista onda su GRADANI !!!!!!! u P M vi lepa brena