Potresna ispovijest

Poznata glumica je bila žrtva silovanja: Počela sam se rezati i htjela sam se ubiti

Foto: PA/Pixsell, IPA/Pixsell
AnnaLynne McCord
Foto: PA/Pixsell, IPA/Pixsell
AnnaLynne McCord
Foto: PA/Pixsell, IPA/Pixsell
AnnaLynne McCord
09.03.2017.
u 16:12
AnnaLynne McCord zvijezdu serije "Reži me" i "90210" kao tinejdžericu silovao je prijatelj, nije ga prijavila jer je dugo vremena bila uvjerena da je ona kriva za to
Pogledaj originalni članak

Glumica AnnaLynne McCord na Dan žena priznala je da je bila žrtva silovanja i svojim primjerom želi potaknuti druge žene da prijave silovatelje.

Zvijezda serije "90210" i "Reži me" otkrila je da ju je kao tinejdžericu silovao prijatelj  koji je tu večer prespavao kod nje. 

- Probudila sam se usred noći, a on je bio na meni i silovao me. Nisam ga prijavila, htjela sam samo zaboraviti na to - ispričala je 29-godišnja glumica. Godinama je samu sebe krivila za to što se dogodilo i upala je u depresivno stanje.

- Počela sam se rezati po rukama i htjela sam se ubiti. Uloga u seriji "90210" spasila me i izvukla iz očaja - rekla je AnnaLynne. 

Svog silovatelja nekoliko godina kasnije srela je u jednom noćnom klubu, prišao joj je i rekao da mu je to bila najbolja noć u životu. 

Zbog svega što je proživjela odlučila je pomoći žrtvama silovanja i postala je ambasadorica Dobre volje za New Somaly Fund.

>>Dramatična ispovijest glumice: Kao dijete sam seksualno zlostavljana, a posao sam izgubila jer sam odbila spavati sa šefom

>>Trudna porno zvijezda napada muslimane i brani Ku Klux Klan

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BR
BrajacXL
17:15 09.03.2017.

Ona je spavala a on je silovao i tewk onda se probudila. Hm, mislim da to nebi prošlo ni kod predškolske djece...

Avatar Idler 3
Idler 3
19:01 09.03.2017.

Malke sam zbunjen - ima li i jena od njih kaj ni silovana il sex zlostavljana kao mala ?!