Dobra odluka

Poznata glumica htjela je promijeniti spol, sada je sretna što je odustala

Foto: Instagram
Ruby Rose
Foto: Instagram
Ruby Rose
Foto: Instagram
Ruby Rose
20.01.2017.
u 15:53
Ruby Rose su u djetinjstvu vršnjaci maltretirali jer je igrala nogomet, čitala stripove i odijevala se kao dečki
Pogledaj originalni članak

Australska glumica Ruby Rose u razgovoru za časopis Edit otkrila je kakve je traume proživljavala u djetinjstvu.

- Često su mislili da sam dečko, a ne cura i u to vrijeme razmišljala sam o operaciji promjene spola jer su me vršnjaci stalno maltretirali zbog mog izgleda i zbog toga što sam se odijevala kao dečki- priznala je glumica. Glumica koja igra i u popularnoj seriji "Orange is the new Black" nije uvijek bila atraktivna i privlačna kao što je sad.

- Kao klinka htjela sam imati muško ime, željela sam se zvati Charlie, Billi, Max ili Frankie, a moja mala je htjela da budem mala princeza. Dok su se druge djevojčice igrale s barbikama, ja sam se igrala s Ninja kornjačama i Supermanom, igrala sam nogomet i čitala stripove - prisjetila se 30-godišnja glumica. 

Sada joj je drago što nije promijenila spol jer želi roditi djecu djevojci Jessici Origliasso. 

>>Kako je olimpijski prvak postao najbolje odjevena žena po izboru Voguea

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

VO
voda
16:13 20.01.2017.

Spol se ne može promijeniti. Mogu se promijeniti samo sekundarne spolne karakteristike kao vanjski izgled, ponašanje... Ne može se muško tijelo natjerati da proizvodi jajne stanice i obrnuto. Kad i ako to bude moguće onda možemo govoriti o promjeni spola.

BO
bojnik
10:56 21.01.2017.

Svim lijecnicima koji se upustaju u takove perverzarije treba oduzeti radne dozvole; isto tako i onima koji izvode himen restorations.

FO
fora245
21:25 20.01.2017.

rodit ce dijete svojoj djevojci hahahaha pa onda i djevojka moze njoj presmijesne gluposti