izbrisan iz pamćenja

Povrgnula se hipnozi kako bi zaboravila bivšeg dečka

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
katy perry
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
katy perry
Foto: Kento Nara/DPA/PIXSELL
Katy Perry
Foto: Instagram
Katy Perry
Foto: JMP-Douliery/Press Association/PIXSELL
Katy Perry John Mayer
Foto: Instagram
Katy Perry
Foto: Gulko/Press Association/PIXSELL
katy perry
05.04.2014.
u 13:47
Katy Perry i John Mayer prekinuli su u veljači nakon 18 mjeseci turbulentne veze, a pjevačici je prekid teško pao te je bila potpuno slomljena
Pogledaj originalni članak

Iznenadan prekid Katy Perry i Johna Mayera teško je pao pop-pjevačici, pa kako bi što prije zaboravila bivšeg dečka 29-godišnja Katy podvrgnula se hipnozi.

Svima se činilo kako je Katy konačno uspjela ukrotiti američkog srcolomca, koji je prije nje zaveo Jennifer Aniston, Taylor Swift i Jessice Simpson.

- Katy je nakon prekida bila potpuno slomljena, mislila je da će se vjenčati, a ne prekinuti. Ipak, odlučila ga je "pokopati" u svojim mislima te se poslužila alternativnim metodama, odnosno hipnozi kako bi ga brzo i efikasno zaboravila i nastavila sa svojim životom - otkrio je izvor blizak pjevačici.

Perry i Mayer prekinuli su u veljači nakon 18 mjeseci turbulentne veze, koju su dotad prekidali već nekoliko puta.

>>Planirali ljetno vjenčanje, ali iznenada ga je ostavila?

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz