neobičan odabir

Postala model u 8. desetljeću! Ima 72 godine i novo je lice kampanje prestižne modne kuće

Foto: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL
Foto: Richard Gray/Press Association/PIXSELL
Foto: Richard Gray @rugfoot/Press Association/PIXSELL
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
14.09.2019.
u 20:53
Pjesnikinja i umjetnica Patti Smith poznata je po pjesmi "Because the Night", uvrštenu na 13. mjesto Billboardove liste 100 najboljih iz 1978. godine.
Pogledaj originalni članak

Kantautorica Patti Smith novo je lice reklamnih kampanja Saint Laurent brenda.

Nepoznati izvor za Page Six Style otkrio je da će upravo ona biti zaštitno lice u kampanji francuske modne kuće za proljeće 2020. u New Yorku. Slike će snimiti Steven Sebring, fotograf koji je prvi fotografirao Smith za naslovnicu magazina Spin 1995. godine i koji je posljednjih 11 godina proveo snimajući dokumentarni film o njoj pod nazivom "Dream Of Life".

Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

Marlyn Manson, Courtney Love, Daft Punk samo su neka od imena koja su bila zaštitna lica ove poznate modne kuće.

Mnogima omiljeni glumac, 55-godišnji Keanu Reeves, također se našao u ulozi modela krajem travnja ove godine na oduševljenje njegovih i fanova brenda.

Zvijezda serije 'Stranger Things', 16-godišnji Finn Wolfhard angažiran je kao lice kampanje za jesen/zimu 2019. u svibnju.

Pjesnikinja i umjetnica Patti Smith poznata je po pjesmi "Because the Night", uvrštenom na 13. mjesto Billboardove liste 100 najboljih iz 1978. godine. Pisala je i za časopis Rolling Stone, a veliko priznanje za njezin rad stiglo je 12. ožujka 2007.godine, kada je uvrštena u Rock and Roll Hall of Fame, kao osoba koja je utjecala na rock glazbu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.