video

Poslušajte kako pjeva nova ministrica poljoprivrede Marija Vučković

Foto: Screenshot Youtube
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
18.07.2019.
u 11:41
Klapa je osnovana 2014., a navode da su sve zaposlene žene i majke te se zbog toga sastav često mijenja, ali članice stalno uče nove pjesme, tradicionalne i moderne obrade te šire repertoar
Pogledaj originalni članak

Nova ministrica poljoprivrede Marija Vučković u životopisu je spomenula da u slobodno vrijeme pjeva u ženskoj klapi "Arija" iz Opuzena.

Ministrica je  u klapi četvrta zdesna, a kako možemo vidjeti u videu, nastupala na Melodijama hrvatskog juga s pjesmom "Duše dvi".

Klapa Arija na Melodijama hrvatskog juga 2015. osvojila je treću nagradu publike.

 

 

Klapa je osnovana 2014., a navode da su sve zaposlene žene i majke te se zbog toga sastav često mijenja, ali članice stalno uče nove pjesme, tradicionalne i moderne obrade te šire repertoar.

Marija Vučković, rođena je 3. srpnja 1974 u Pločama. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Prije dolaska na mjesto državne tajnice radila je u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, od veljače do studenoga 2016. Iskustva ima i kao zamjenica župana  Dubrovačko-neretvanske županije. 

U posljednjem izvješću o njezinu imovinskom stanju stoji kako je ima mjesečna neto primanja u iznosu od 17.150,40 kn. Otplaćuje dva kredita s mjesečnim anuitetom koji je malo manji od 4000 kuna te još jedan u iznosu od 2585 kuna.  Posjeduje stan od 69 m2 u Pločama. Suvlasnica je voćnjaka u Opuzenu. Vlasnica je dionica u Atlantskim plovidbama, Luci Ploče i Hrvatskom telekomu. Od ušteđevine je prijavila 4000 kuna. 

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 57

DU
Deleted user
13:30 18.07.2019.

Objektivni novinari krenuli. . . Zašto istraživači novinari ne nastavite pisati gdje silni novac[ 16 milja] zamračanih,nestalih iz nekadašnje agencije za državnu iimovinu koju vodio pejnović??? Ili se nesmije pisati jer mu kata[narodni heroj] neka familija.

ZK
zeljko.kis.73
13:39 18.07.2019.

Za što i kome je bitno kako ministrica pjeva?Jel ona ministrica glazbene kulture ili poljoprivrede?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:17 18.07.2019.

pjesma nije nesto, ministrica dobro pjeva. A i dobro izgleda.