tužan ispraćaj

Pogreb Whitney Houston prenosit će se uživo putem interneta

Foto: Pixsell
Pogreb Whitney Houston prenosit će se uživo putem interneta
16.02.2012.
u 14:05
Misa za tragično preminulu pop-divu održat će se u baptističkoj crkvi u Newarku u kojoj je Whitney pjevala kao djevojčica. Poslije mise Whitney će biti pokopana na groblju Fairview do svojega oca Johna Houstona.
Pogledaj originalni članak

Iako je prvo bilo objavljeno da pogreb Whitney Houston u subotu neće biti otvoren za javnost, obožavatelji će ipak imati priliku sudjelovati u posljednjem ispraćaju svoga idola.

Naime, pokop će se prenositi uživo na internetu, a moći će se pratiti na livestream.com/aplive te na nekim satelitskim kanalima, objavila je publicistkinja pjevačice Kristen Forster.

Misa za tragično preminulu pop-divu održat će se u baptističkoj crkvi u Newarku u kojoj je Whitney pjevala još kao djevojčica. Poslije mise Whitney će biti pokopana na groblju Fairview do svojega oca Johna Houstona.

Očekuje se da će pogrebu nazočiti 1500 ljudi uključujući i glazbenike Chaku Khan, Diane Warren, L. A. Reida i Whitneyinu rođakinju Dionne Warwick. Očekuje se da će Aretha Franklin, krsna kuma 48-godišnje pjevačice, svoje kumče ispratiti pjesmom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Grunf
Grunf
14:16 16.02.2012.

ma koga boli k... za tu narkomanku

OB
-obrisani-
18:34 16.02.2012.

Neka ti je laka cna zemlja.

Još iz rubrike Showbiz