Iznenađenje

Pogledajte fotografije s Jovanova 'vjenčanja', mladenka nije Paulina...

Foto: Danijel Živković
Foto: Danijel Živković
Foto: Danijel Živković
Foto: RTL
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
Jovan Karapandža
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
Jovan Karapandža
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
Jovan Karapandža
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
Jovan Karapandža
18.03.2019.
u 12:15
Jovan, zvijezda jubilarne sezone showa "Ljubav je na selu", snimio je reklamnu kampanju u kojoj je glumio mladoženju.
Pogledaj originalni članak

Farmer desete sezone showa "Ljubav je na selu", Jovan Karapandža u finalnoj epizodi završio je u vatrenom zagrljaju s Paulinom Tomčić, ali poslije je rekao kako se te večeri ništa nije dogodilo između njega i Pauline.

Jovan tako na kraju nije završio ni s jednom od djevojaka koje su boravile na njegovoj farmi pa nas je iznenadilo kada smo na Facebook profilu Danijel photography vidjeli fotografije na kojima je Jovan u odijelu snimljen u zagrljaju s nepoznatom djevojkom u vjenčanici. 

Zagrljeni i sretni mladoženja Jovan i njegova mladenka pozirali su fotografu Danijelu Živkoviću, ali samo za potrebe snimanja jedne reklamne kampanje. 

Omiljeni farmer iz jubilarne sezone showa još uvijek je slobodan, drage djevojke! 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

JO
joed
12:27 18.03.2019.

Ne znam kome je on omiljeni,pa tip je katastrofa.

Avatar VinkoL
VinkoL
13:33 18.03.2019.

Da se ženil Štef, ili Stipe, kladim se da o tome ne bi pisali. Ali zemljak iz "otadžbine", mora to bre na portal .sr, kaj ne?

Avatar hahamuha
hahamuha
12:59 18.03.2019.

kako nas ovi iz VL zamaraju sa nekakvim Jovanima, valjda jer su i oni sami od nekog oca 'Jovana', "yugo-mešani" mislim...