ISKRENO PRIZNANJE

Pjevač priznao obiteljsku tajnu koja je podijelila javnost

Foto: Profimedia
Sergej Lazarev
Foto: Profimedia
Sergej Lazarev
Foto: Profimedia
Sergej Lazarev
Foto: Screenshot
sergej lazarev
30.09.2019.
u 17:25
Lazarev svoj privatni život skriva od očiju javnosti, stoga je ruska javnost prije tri godine bila iznenađena kada je doznala da pjevač ima dvogodišnjeg sina kojeg je rodila surogat majka. Slično se ponovilo i jučer, budući da je Lazarev kazao kako ima i jednogodišnju kči Anju.
Pogledaj originalni članak

Sergej Lazarev, jedan od najpoznatijih ruskih pjevača, koji je 2016. i 2019. godine predstavljao Rusiju na Eurosongu, jučer je u popularnom chat showu “Tajna za milijun” novinarki Leni Kudrjavcevoj otkrio kako osim sina Nikite ima i kćer Anju.

Naime, Lazarev svoj privatni život skriva od očiju javnosti, stoga je ruska javnost prije tri godine bila iznenađena kada je doznala da pjevač ima dvogodišnjeg sina kojeg je rodila surogat majka. Slično se ponovilo i jučer, budući da je Lazarev kazao kako ima i jednogodišnju kći Anju. Rodila ju je druga surogat majka, no jajne stanice također su od Nikitine majke. 

Lazarev je prvo najavio intervju na Instagramu, napisavši kako se radi o njegovom najiskrenijem intervjuu u karijeri. Dodatni razlog je i da ga je intervjuirala novinarka s kojom je bio u vezi četiri godine, od 2008. do 2012. godine. Odmah nakon dvodijelnog intervjua pjevač je i objavio fotografiju s djecom. U popratnom tekstu bilo je jasno koliko mu je laknulo. 

- Moja sunca, moje bezuvjetne ljubavi! Sada mogu glasno viknuti. Nikituška i Anjuška, volim vas! Želio bih se zahvaliti svima koji su me gledali na "Tajni za milijun" i bili uz mene. A onima koji su zavidni želim reći: "Ne osuđujte jer će vam biti suđeno" - napisao je Lazarev. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:53 30.09.2019.

U Rusiji moras skrivati djecu? Ono, covjek izasao iz ormara, laknulo mu. Svasta.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:51 30.09.2019.

Tko????