ministrica ih kritizira

Petra Ecclestone brani svoja putovanja u pandemiji: 'Bježala sam od koronavirusa'

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell, Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: News Syndication/PIXSELL
Foto: News Syndication/PIXSELL
Foto: Gtres/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
14.02.2021.
u 09:00
Podsjetimo, britanska ministrica unutarnjih poslova Priti Patel osudila je brojne poznate influencere zbog međunarodnih putovanja usred pandemije.
Pogledaj originalni članak

Kći nekadašnjeg glavnog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestona, Petra Ecclestone (32), zajedno sa sestrom Tamarom Ecclestone (36) na meti kritičara je od prošlog ljeta zbog putovanja za vrijeme 'tvrdog lockdowna' u Velikoj Britaniji, ali i gotovo u cijelom svijetu. U razgovoru za The Times Petra je rekla da je putovala upravo da pobjegne od koronavirusa te dodala da bi to "napravili i drugi kad bi mogli". 

Podsjetimo, britanska ministrica unutarnjih poslova Priti Patel osudila je brojne poznate influencere zbog međunarodnih putovanja usred pandemije. Petra je putovala sa svojim zaručnikom Samom Palmerom i četvero djece iz Londona u Hrvatsku pa u Los Angeles, zatim u Švicarsku, Monako i Francusku, pa natrag u LA i Monako, zatim na Maldive i natrag u Monako, a to sve od ožujka prošle godine. Sada je kazala da nije prekršila nikakva pravila.

"Trenutno smo u Monaku. Zasad. Nisam sigurna gdje ćemo biti sljedeći tjedan... Mi smo vrlo svjesni COVID-a. Letjeli smo po cijelom svijetu kako bismo to pokušali izbjeći. Mislim da smo sada shvatili da ne možete pobjeći od koronavirusa", kazala je Petra.

Par se vratio u London iz svog doma u LA-u baš kad je pandemija prošle godine bila  na svom vrhuncu i priznaje da su jedva napuštali kuću. Potom su otputovali u Hrvatsku na ljetovanje kako bi mjesec dana ostali na jahti oca Bernieja. No, budući da su njezina sestra Tamara i otac Bernie (90) oboje bili u Švicarskoj sa svojim obiteljima, odlučili su otići tamo kako bi njihova djeca mogla sudjelovati u aktivnostima na otvorenom, umjesto da budu zatvorena kod kuće. Kako virus nije slabio, obitelj je nakon dva mjeseca otputovala u Monako.

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

EM
Emaema
11:17 14.02.2021.

Je,i kupila zadnje karte da se ne baci!