ultra europe

Partijaneri zaposjeli Split!

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Ultra Europe
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Ultra Europe
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Ultra Europe
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Ultra Europe
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Ultra Europe
11.07.2014.
u 17:52
Novo, drugo izdanje najvećeg festivala elektronske glazbe u regiji održat će se od 11. do 13. srpnja na Poljudu...
Pogledaj originalni članak

Posjetitelji Ultra Europe festivala prošetali su prije večerašnjeg partyja centrom Splita. Novo, drugo izdanje najvećeg festivala elektronske glazbe u regiji održat će se od 11. do 13. srpnja na Poljudu. Očekuje se tisuće posjetitelja iz više od 100 država svijeta, a za trećinu bolja prodaja ulaznica nego lani garantira da će Split ovih dana pucati po šavovima.

Čast da otvori večeras drugi Ultra Europe festival pripala je Hardwellu, trenutno najboljem DJ-u na svijetu. Budući da je rekao kako je atmosfera u Splitu luda te da obožava nastupati u njemu, čini se da partijanere čeka sjajna večer.

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

>>DJ Hardwell: Publika u Splitu je luda, obožavam tu atmosferu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

LO
lopti28
18:34 11.07.2014.

"Hrvatski" mediji više promoviraju onaj raspali Exit u Srbiji nego Ultru u Hrvatskoj?Zašto je to tako?Na Exitu je preko 80% posjetitelja su domaći a niti 20% strani turisti ( od toga 10-ak% iz bivše Jugoslavije) a na Ultru od 140 tisuća ljudi čak 90 % su stranci!! Dakle vidi se da je Ultra jači festival,ali naši mediji moraju promovirati region a ne Hrvatsku!

KV
kvatrić
20:23 11.07.2014.

Dobro Livno kaže. I prošle godine, tko je htio mogao se objektivno informirati o publici ("partijanerima") i ponašanju na Ultri. Prošle godine izgledalo je kao da se sav ološ sa Zapada sjatio na Poljud. Splitska hitna pomoć je bila zatrpana izbljuvanim, zasranim, upišanim, polumrtvim "partijanerima". Liječnici i ostalo osoblje su bili u šoku od životinjskog ponašanja "napredne" mladeži. A po najavama ove godine će biti još gore.

MA
Markocrooo
18:36 11.07.2014.

ogromna gay parada