postavio ultimatum

Padaju prijetnje! Otac Meghan Markle je spreman: Ako mi se ne javi u roku od 30 dana, počet ću pričati

Foto: REUTERS/CBS
Foto: Reuters
Thomas Markle
Foto: Reuters
Thomas Markle
Foto: profimedia
Foto: Screenshot/CBS News
Foto: CBS
Foto: CBS video screenshot
Foto: Screenshot/CBS News
10.03.2021.
u 18:53
Sada je ponovno razgovarao s medijima a usput je i zaprijetio da će nastaviti javno pričati u medijima o svemu dok njegova kći i njezin suprug ne budu razgovarali s njim, a dao im je i rok od 30 dana.
Pogledaj originalni članak

Otac vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (39), Thomas Markle (76) odmah se nakon emitiranog intervjua dan nakon osvrnuo na ono što je čuo od kćeri i njezinog supruga princa Harryja (36) kod Oprah Winfrey. U spomenutom intervju najviše se pričalo o odnosu s kraljevskom obitelji i Meghan se tek kratko u tom razgovoru osvrnula kako ju je otac izdao i priznala je da se teško pomirila s njim nakon što je imao dogovor s paparazzima i dobio novac za snimanje uoči njezina vjenčanja na kojem se na kraju nije pojavio jer je, tvrdio je, doživio infarkt.

– Ponavljam, žao mi je zbog onoga što sam učinio i ispričao sam se za to. Ne slažem se uvijek s onim što moja djeca rade, ali ih volim i nikada nisam prestao voljeti Meghan – rekao je Thomas. Kaže kako je i Meghan njega razočarala jer je prekinula vezu s njim nakon što je završio u bolnici uoči njezina vjenčanja i ispričao je kako ga je tada nazvao Harry i rekao mu da se ništa od ovoga ne bi dogodilo da je njega slušao. Dodao je kako se on, za razliku od Harryja nikada nije oblačio u odoru Hitlera niti je poput Harryja gol igrao biljar.

Sada je ponovno razgovarao s medijima a usput je i zaprijetio da će nastaviti javno pričati u medijima o svemu dok njegova kći i njezin suprug ne budu razgovarali s njim, a dao im je i rok od 30 dana.

- Zaključak je da se nisam čuo s Harryjem i Meghan ni na koji način. Uglavnom, budući da se ne čujem s njima, puštam priče u medije. Ako mi se ne jave u roku od 30 dana, napravit ću još jednu priču. Volio bih se čuti s njima. Kada odluče razgovarati sa mnom, tada ću prekinuti komunikaciju s medijima - rekao je Markle koji je priznao da je 2018. godine lagao kćeri da ne surađuje s novinarima i da je zadnji put pričao s Meghan prije njezinog vjenčanja s princem Harryjem u svibnju iste te godine. Kazao je kako se htio iskupiti, ali mu se oni ne javljaju i da zbog toga priča s medijima. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

IM
Immanuell
20:01 10.03.2021.

On jako voli svoju djecu, ljubav prema bližnjemu ogleda mu se u licu. Ovo je još jedan primjer da nisu u pravu ljudi koji kažu da fizionomija nema veze s karakterom. Itekako ima.

ZA
zagabria5
20:23 10.03.2021.

Dakle stari je voli, ucjenjivati. Možda je Meghan sve dogovorila sa Holivudom, da se napravit triler scenarij za snimiti film. Stvarno je uzbudljivo, kaj bu sad, kaj bu rekla kraljica, kaj klempo a kaj stric od prvog susjeda njenog batlera. koji se izbrbljao na placu

Avatar southman
southman
20:39 10.03.2021.

Lova za šutnju. Kako poznato.